baba anya

Őszinte fotók: egy édesanya, aki várandósan küzdötte le a rákot

Mielőtt megszületett második gyereke, Kimi Maxwellt súlyos betegséggel diagnosztizálták: mellrák alakult ki nála, ami már önmagában is nagy csapás, de mindez akkor, amikor épp babát várt. Ő azonban megmutatta, milyen hatalmas erő rejtőzik benne!

Kimi Maxwell nem mondhatja, hogy 2014 az ő éve volt. Noha épp egy csodálatos időszak kezdődött meg nála, hiszen második gyermekével volt várandós, azzal a hírrel kellett szembesülnie, hogy rákos. Az édesanya fejében meg sem fordult, hogy válasszon saját maga és a még meg nem született kisbabája között; inkább úgy döntött, harcolni fog a betegséggel várandósan.

kayleigh-mcclendon-waff-rak-betegseg

Csodálatos dologgal lepték meg szomszédai a rákos kislányt

Talán még kicsit korai lenne karácsonyi díszekkel kidekorálni a házat, de Kayleigh McClendon szomszédai biztosan nem így gondolják. A kislányt halálos betegséggel diagnosztizálták, ismerősei pedig csodálatos dologgal lepték meg!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Miután átesett egy kettős masztektómián (mindezt miközben még nem született meg gyermeke), az állapota javulni kezdett, és sikerült legyőznie a mellrákot. Így pedig nemcsak ő gyógyult meg, de egészséges kisbabát hozott a világra. Ezt követően egy nagyon őszinte fotósorozattal szerette volna felhívni az emberek figyelmét erre az állapotra, és egyúttal megmutatni mindenkinek, hogy mekkora erő lakozik benne.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz