joy vous fejlec_nagy

5 gyorssegély idegesítő anyósokkal szemben

Ha azok közé tartoztok, akiknek sajnos nem egy tündér az anyósuk, bizony meggyűlhet vele a bajotok, mert vannak igen komoly esetek. Most a legtipikusabb szurkálódásokra és problémákra adunk egy kis gyorssegélyt!

Ha beleszól az esküvőszervezésbe

Az első kérdésünk természetesen az, hogy áll-e valamit a költségekből. Mert ha igen, akkor megérdemli, hogy egy kicsit beleszólhasson, vagy legalább a véleményét meghallgassátok. De amit tehettek, hogy már az elején lefektetitek a szabályokat, és elmondjátok, hogy ez a ti esküvőtök, és azt szeretnétek, ha olyan lenne, amilyet ti akartok!

Forrás:
iStock

Ha mindent kritizál, amit csináltok

Ha folyamatosan beszólogat nektek, azon nem nagyon tudtok változtatni, de azon igen, hogy ezekre hogyan reagáltok! Ha legközelebb is elkezd csesztetni (már bocsánat), csak szépen kérjetek elnézést, és hagyjátok ott. Menjetek át a szomszéd szobába, vagy ahova tudtok. Kérjétek meg a párotokat, hogy emlékeztesse a mamit, semmi köze hozzá, hogy ti nem úgy sütitek meg a csirkecombot, mint ő.

A cikk még nem ért véget, a folytatásért klikk IDE!

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!