Egyéb kategória

VOUS-anyukák, kerüljétek el a bajt! – így öltöztessétek a gyereket a kocsiba

Minden szülőnek az egyik legfontosabb dolog a gyermekével kapcsolatban, hogy mindig, minden körülmények között biztonságban tudja őt. Pontosan ezért kell felhívni a figyelmet arra, hogy nem ajánlott télikabátban a gyerekülésbe tenni a kicsit.

vous - 2016.11.11.
VOUS-anyukák, kerüljétek el a bajt! – így öltöztessétek a gyereket a kocsiba

Mivel nekem még nincs gyerekem, tapasztalat híján eszem ágában sincs megmondani nektek, VOUS-anyukák, hogy miként öltöztessétek a gyermeketeket. Viszont szeretném felhívni a figyelmeteket egy biztonsági szakértő közleményére, mely a DailyMailen olvasható.

gyerek péntek

Tuti receptek nincsenek, de fontos infók vannak – igenis van, hogy egy könyv segít a gyereknevelésben!

A gyereknevelés az egyik legnagyobb kihívás az életben, ami az idő előrehaladtával nemhogy könnyebb lenne, hanem exponenciálisan nehezedik. Mire az ember rutint vagy tapasztalatot szerez egy bizonyos kor egy bizonyos problémájában, egyből új korszak jön, vadonatúj, sosem látott gondokkal. Jó, ha felvértezzük magunkat tudással és egy tudós kísérletezőkedvével.

A teljes cikket itt olvashatjátok!

Arra figyelmeztetik ugyanis a szülőket, hogy nem ajánlott télikabátban a gyerekülésbe szíjazni a kicsit a kocsiban. Az ok az, hogy ilyenkor a bélelt ruhadarab és az apróság teste közt nagyobb lesz a távolság, mint  – a javasolt – 2 ujj, ez pedig már túl lazának számít, és előfordulhat, hogy nem védi rendesen a picit egy erőteljesebb fékezés esetén.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek