david beckham victoria beckham

Ritka pillanat: egy színpadon a Beckham házaspár

Victoria és David Beckhamet nem sűrűn látni együtt színpadi körülmények között, azonban most Kínában kivételt tettek, és mindketten vállalták a szereplést.

A Beckham házaspár tagjai külön-külön is képesek elvarázsolni minket, de mégis az az igazi, amikor együtt látjuk Victoriát és Davidet. Az azonban nem sűrűn fordul elő, hogy mindketten egyszerre jelennek meg egy színpadon, most viszont kivételt tettek egy gála miatt.

victoria david beckham

Itt a bizonyíték: Beckhamék ugyanolyanok, mint Kovácsék Mátészalkán a Vasút utcában!

Van egy angol család, amellyel nem tudunk betelni. Most kivételesen nem a brit királyi famíliára gondolunk, hanem Beckhamékre. Az az igazság, hogy a családtagok mindig gondoskodnak arról, hogy beszéljünk róluk, de a lehető legjobb értelemben.

A cikk itt folytatódik!

A pár a porondon is hozta a formáját, miközben Victoria felpróbált egy méretében igencsak hatalmas napszemüveget magára, férje szája hatalmas mosolyra húzódott, szemeiből meg csak úgy tükröződött a párja iránt érzett büszkesége.

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a házasok outfitje mellett sem, amiben hibát nehezen találni. Az egykori Posh Spice egy visszafogott, elegáns fekete darab mellett döntött, míg David egy sötétkék öltönyt kombinált egy nyakkendővel. Bámulatosan festettek!

Ilyenek voltak a színpadon...

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

 ...és ilyenek a színfalak mögött:

Objektum doboz