Egyéb kategória

A lány, aki 181 országot járt be: hamarosan világrekordot dönthet

Ki ne álmodozott volna arról, hogy az uncsi hétköznapok és a meló helyett felkapja a hátizsákját, és körbeutazza a világot! Egy amerikai lány mindannyiunk álmát valóra váltotta, ugyanis ő pont ezt teszi: ráadásul hamarosan rekordot is dönthet.

vous - 2016.11.13.
A lány, aki 181 országot járt be: hamarosan világrekordot dönthet

Cassie DePecol 25 éves korában állt elő az ötlettel, miszerint fogja magát, és körbeutazza az egész világot. Mármint tényleg az EGÉSZET! A lány 15 hónap alatt 181 országban fordult meg, 254-szer ült repülőn, és közben olyan csodálatos helyeken járt, mint például Bali, a kambodzsai Angkor Wat, és a Karácsony-sziget.

Objektum doboz

Objektum doboz

Most pedig határozott terve van: szeretne eljutni még 15 másik országba, hogy ezzel ő lehessen az első nő, aki ilyen gyorsan beutazta a világot. Most nagyjából 3 hete maradt még, hogy ezt az álmát teljesíthesse, ha pedig sikerül neki, bekerülhet a Guinness Rekordok Könyvébe.

Objektum doboz

Objektum doboz

Persze az utazás nem olcsó; eddig közel 200 000 dollárba került a sok repülés, szállás, evés és egyéb dolgok, de ennek nagy részét különböző szponzorok finanszírozták neki. Cserébe ő videókat és fotókat készít a kirándulásokról, és szállodákat ajánl a követőinek Instán, akik már majdnem 125 ezren vannak.

utazas-kirandulas-auto

Szabadulás Budapestről – A legjobb autós kirándulóhelyek 45 percre a fővárostól

Monoton zötykölődés mindennap a buszon. Bringával szlalomozás az autók között; gyorsítás, fékezés, megállás. Egy újabb unalmas félóra a dugóban, miközben csúsztatott kuplunggal haladtok előre. Ki ne akarna egy kicsit kiszabadulni? Olyan kirándulóhelyeket gyűjtöttünk őszre, ahova autóval oda-vissza 90 perc az út. IDE kattintva megtudhatjátok, mik ezek!

„Mindig is kíváncsi voltam rá, vajon milyen az élet Észak-Amerikán kívül. A Közel-Kelet tényleg olyan, mint amilyennek a hírek mondják? És mi a helyzet az Amazonasszal?”  – árulta el a lány, aki ezért állt elő az Expedition196 ötletével.

Cassie a kirándulások alatt igyekszik 2 és 5 nap közötti időt eltölteni az országokban, megismerni a kultúrát, és a legcsodálatosabb történelmi emlékeket, miközben mindent megörökít.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek