Leia hercegnő szexrabszolgaruhája csak a kezdet – A Star Wars 10 legikonikusabb tárgya

Leia hercegnő vallomása: a való életben is viszonya volt a nős Harrison Forddal

A Star Wars-filmekben tisztán látszott, milyen szikrázó kémia van a két szereplő, Leia hercegnő és Han Solo között. Ha eddig azt gondoltátok, ez csak a kamerák előtt volt így, tévedés, Carrie Fisher ugyanis elárulta, hogy a való életben is több volt köztük barátságnál!

Közel 40 év telt el azóta, hogy az első Star Wars-film, a Csillagok háborúja megjelent a moziban, a filmek rajongótábora pedig azóta is csak növekszik. Carrie Fisher, aki a csodálatos Leia hercegnőt játszotta, akkor volt 19 éves, Harrison Ford pedig 33, már megnősült, és két gyermeke is volt. De még ez sem számított akadályozó tényezőnek, ugyanis a színésznő elárulta, heves viszonyuk volt a forgatás ideje alatt!

star-wars-rogue-one

A visszaszámlálás megkezdődött: itt az új Star Wars-előzetes!

Szuper hírrel indult a Star Wars-rajongók napja! A legújabb film ugyanis mindössze 2 hónap múlva startol a mozikban, és a készítők végre be is mutattak egy vadiúj előzetest, amitől garantáltan még jobban várjátok a premiert.

Az előzetest ide kattintva tudjátok megnézni.

A történetüket legújabb könyvében mesélte el, aminek egy korai változatát elküldte a színésznek is, hogy a románcuk híre ne érje váratlanul. Carrie azt is elárulta, hogy nagy bizonytalanság fogta el az első közös éjszakájuk után, amire George Lucas szülinapi partija után került sor. Ő viszont nagyon odavolt a színészért, és bár a viszonyuk csak három hónapig tartott, és miután a film a mozikba került, véget is ért, mégis szívesen emlékszik rá vissza. Azt is hozzátette, hogy Harrison Ford 1979-es válásához viszont neki már semmi köze nem volt.

Objektum doboz