Egyéb kategória

5 dolog, aminek már semmi keresnivalója a konyhában!

A konyhából nemcsak a lejárt szavatosságú ételeket kell kidobálnotok, néha cserére szorulnak a berendezési tárgyak és a különböző kellékek is.

vous - 2016.11.16.
5 dolog, aminek már semmi keresnivalója a konyhában!

Folytassuk azt a cikket, melyben azt vettem végig, miket kell azonnal kidobni a fürdőtökből, csak most menjünk át a konyhába. Talán most még nem is gondoljátok, mennyi idejétmúlt dolgot tartogattok ott.

konyha

„Tönkretettél, megszentségtelenítettél és romba döntöttél” – Egy konyha levele a háziasszonyhoz

„Oké, eddig bírtam. Most jutottam el arra a pontra, hogy egy kis padlón hagyott tintával összekevert súrolóport összevegyítsek némi vízzel, és levelet írjak neked a saját testem falán. Rajtam már úgysem segít semmi. Tönkretettél, megszentségtelenítettél és romba döntöttél.”

A teljes történetet itt találjátok.

Edények, lábasok

Amikor hazahozzátok az első edénykészleteteket, még szépen megvan mindennek a párja, és az állapotuk is kifogástalan. De az idő előrehaladtával elreped egy fedő, leesik egy fogantyú vagy épp összeég egy lábas. Ezeket ne halmozzátok fel, hanem vegyetek tőlük búcsút. Ha szükséges, inkább vegyetek apránként helyettük újakat.

Műanyag edények

Ha tetszik, ha nem, az ételtároló műanyag edényeknek is lejár egyszer az ideje, amennyiben nem törnek szét már hamarabb egy váratlan pillanatban. Amikor már összevissza vannak karcolva, és a szaguk sem baráti, számoljatok le velük!

Sérült tányérok, poharak

A csempült tányérokkal és poharakkal (vagy más törékeny dolgokkal) nagyon vigyázzatok, nehogy megvágjanak titeket! Illetve sose tudni, mikor törnek szét, mondjuk mosogatás közben.

Objektum doboz

Életlen kések

Már három perce csak nyüstölitek azt a szerencsétlen kiflit a késsel? Akkor bizony sikerült kivennetek a fiókból egy tompát, amit ne is rakjatok oda vissza többé. (Oké, annyival még megúszhatjátok, ha vesztek egy késélezőt.)

Befeketült fakanál

Én személy szerint utálom a fakanalakat, a műanyagokat preferálom. Nem áll szándékomban lebeszélni titeket ezekről a kellékekről, csak akkor, ha már katasztrofális a kinézetük.

Ajánlott cikkek