szex közben beszélni

Túl fáradtak vagytok az esti szexhez? Ez állhat a háttérben

Egy fárasztó nap után legszívesebben csak bezuhannátok az ágyba, anélkül hogy összebújnátok a pasitokkal? Nyugi, ez még nem jelenti a kapcsolat végét, ugyanis a probléma könnyen orvosolható!

Hazaértek, vacsi, filmnézés, aztán pedig alvás, a szex pedig kilőve – ha nektek is így néznek ki mostanság az estéitek, akkor bizony van baj. Szerencsére a Mindbodygreen segítségével összegyűjtöttünk nektek néhány tippet, amivel még este is kirobbanó formában lesztek!

A jó szex a konyhában kezdődik

Ha este annyit esztek, hogy utána mozdulni sem bírtok, ne csodálkozzatok, ha kimarad a szex. Vacsorára inkább fogyasszatok egészséges, könnyen emészthető ételeket, az előregyártott, kalóriadús kajáknak pedig intsetek búcsút. Nemcsak a pasitok, de a testetek is meg fogja hálálni!

Objektum doboz

Ne csak az ágyban mozogjatok!

Ha eddig azt hittétek, hogy egy izzadással töltött délután az edzőteremben csak leszívja az energiátokat, hatalmasat tévedtetek. A mozgás az egyik legjobb pörgető akkor is, ha fáradtak vagytok, és higgyétek el, egy kiadós edzés után kirobbanóbb formában lesztek, mint valaha – ezt az energiát pedig bátran hasznosíthatjátok este is.

Objektum doboz

Meditáljatok!

A mindennapos meditációnak ezer meg ezer jótékony hatása van (erről már mi is írtunk), de a szexuális életetekre is jó hatással van. Nem kell vele órákat eltölteni, néha elég csak öt mély lélegzetvétel a szabad levegőn vagy egy csendes, nyugodt helyen, de vannak a városban vezetett meditációk is, ha éppen arra vágytok. Ha viszont unalmasnak tartjátok a meditálást, próbáljátok ki a jógát: néhány csípőtágító ászana is szuper ötlet lehet, ha már szexről van szó.

Objektum doboz

Favágószexuális pasik: tényleg ők jelentik a visszatérést az „igazi férfiassághoz”?

Ezért nem szexel veletek a pasi – ne parázzatok, van megoldás!

A pasik mindig akarnak szexelni, a pasik akkor is akarnak szexelni, ha közeleg a világvége – gondoljuk ezt mi, lányok. Azonban rosszul gondoljuk. Egy felnőtt férfinak éppolyan sok problémája lehet a hétköznapokon, mint a nőknek, és ez ugyanúgy kihat az ő szexuális életükre is.

A cikk folytatását ITT olvashatjátok.