Egyéb kategória

Fázósak vagytok? Akkor ezen a cikken sírva fogtok nevetni!

A világ így november közepén két részre szakadt. Vannak azok, akik üdvözlik a hideget, mert végre nincs meleg, és vannak a fázósak, akik számára nincs annyi pulcsi a világon, ami elég lenne ahhoz, hogy megszüntesse az állandósult hidegrázást. Utóbbiakat csak a nyári nap melege olvasztja fel igazán. Íme néhány igaz állítás, amivel biztosan egyetértetek, ha a fázós típusba tartoztok.

vous - 2016.11.19.
Fázósak vagytok? Akkor ezen a cikken sírva fogtok nevetni!

Amikor meghalljátok a hírekben, hogy zajlik a Balaton-átúszás…

…méghozzá télen. Akkor így néztek ki:

Objektum doboz

Egy harisnya nem harisnya

És főleg nem dekorruha. A harisnyának konkrét funkciója van számotokra, mégpedig az, hogy véd és melegít, ezért egyszerre minimum kettőt húztok egymásra. Nadrág alá. Ja, hogy most söpör végig a világon az ombreharisnya-mánia? És? Milyen vastag?

Kikészültök a kivillanó testrészektől

Nem azért, mert megbotránkoztató, hanem mert nem értitek, hogyan élik túl. Minden meztelen boka és derék látványa libabőrös hidegrázással jár nálatok, meg ezzel a költői kérdéssel: NOOOORMÁLIS?!

Objektum doboz

A réteges öltözködés nálatok a derékmelegítővel kezdődik

A rövid kabát nem létezik nálatok, és nem értitek, miért hordanak egyesek télen szoknyát. Ti biztosan nem kattintanátok erre a cikkre, hogy szoknyából hány fajta-féle is létezik!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek