Egyéb kategória

3 tuti módszer, ha más hőmérsékleten szerettek aludni, mint a pasitok

A kis kifli, nagy kifli alvópóz a párkapcsolatok elején nagyon gyakori lehet, de egy hosszú távú szerelemben eljön az a pont, amikor már mindenki a saját kedve szerint alszik a közös ágyban. Azonban télen ezek az igények még jobban eltérhetnek, például ha nem mindegy a két fél számára, milyen meleg van a hálóban. Mit lehet ilyenkor tenni? Az következik most.

vous - 2016.11.19.
3 tuti módszer, ha más hőmérsékleten szerettek aludni, mint a pasitok

Az én párkapcsolatomban télen szinte visszatérő „probléma” az, hogy hány fokra vegyem le este a fűtést. Ugyanis az a hőmérséklet, amit én szeretek, a barátomnak már hideg, és be kell vallanom, szívszorító azt látni, amikor csak a feje búbja van ki a takaróból. Viszont ha az ő igényeihez igazítom a szoba hőjét, én leizzadva ébredek, a hajam csucsog a víztől, és ezáltal sokkal gyorsabban zsírosodik is, ami meg engem az őrületbe kerget. Amennyiben nálatok is jelentkezik hasonló ellentét, akkor van egy jó hírem, a PureWow most segít meglelni a megoldást. 

szex pár ágy alvás

Egy alvástipp, ami jobbá teszi a párkapcsolatokat

Összebújva aludni a pasinkkal az elején nagyon kényelmes, de hamar összeakadt lábak, véletlen gyomron könyöklések és a szerelmetek kezeibe akadt hajatok kombinációjává alakul a pozíció. Ami pedig a legrosszabb: a horkolás. Ha álmaitok férfija egész éjjel horkol, nem tudtok aludni, morcosan és fáradtan keltek reggel, így vele sem lesztek a legkedvesebbek. Éppen ezért egyes párok egy kis összebújás után külön szobában alszanak, de vajon jót tesz ez a kapcsolatnak?

A cikk folytatását itt találjátok!

Muszáj kompromisszumot kötnötök

Mind a ketten mondjátok meg vagy írjátok le egy lapra, hogy hány fokos szobát szeretnétek éjjelre. Majd igazságosan állítsátok be a szabályzót, például így: ha ti 19 foknál alszotok jobban, a párotok pedig 20-nál, akkor kapcsoljátok a mérőt 19,5 °C-ra. Amennyiben másfajta a fűtési rendszeretek, értelemszerűen ott is találjátok meg az arany középutat.

Forrás:
Pixabay

Gondolkodjatok logikusan!

Csajok, tudjátok, a párkapcsolatokban általában a férfiak sokkal racionálisabban gondolkodnak, de most nekünk is ezt kell tennünk. Üljetek le egy kicsit, mérlegeljétek, hogyan is tudnátok ti megoldani a problémát. Vegyétek számításba például azt, hogy egy vastagabb/vékonyabb pizsama vagy takaró már mennyit orvosolhat a helyzeten.

pizsama gyerekek karácsony

Pihe-puha pizsamák, amikbe imádnánk belebújni

Mi másra vágyna jobban az ember egy hideg téli napon, mint hogy egy meleg, pihe-puha pizsamában töltse az egész napot egy nagy bögre forró csoki kíséretében? Pontosan ezért most olyan pizsiket gyűjtöttünk nektek össze, amikbe ha tehetnénk, azonnal belebújnánk!

A folytatásért kattintsatok ide!

Jól válasszatok ágyat!

Oké-oké, tudom, hogy az ágyat nem lehet úgy cserélgetni, mint mondjuk a fehérneműt, de ha pont mostanság fogtok venni egyet, és szeretnétek elkerülni a hőmérsékletből adódó konfliktust, akkor válasszatok minél szélesebb darabot. Így nagyobb lesz mindkettőtöknek a saját tere, nem melegítitek a másikat, és a takarók sem kerülnek egymásra (ezáltal nem növelik tovább a hőt). Ja, és nem lesz a sztori vége sem az, hogy egyikőtök a földre kényszerül…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek