Egyéb kategória

Egészséges ajkakat szeretnétek? Akkor így válasszatok szőlőzsírt!

A legtöbb nő táskájában biztos lapul valamilyen ajakápoló, főleg most, a hideg időszakban. Nem is árt, ha mindig kéznél van, azonban akkor már igen, ha olyan összetevőket tartalmaz, melyek akár allergiás reakciót is kiválthatnak.

vous - 2016.11.20.
Egészséges ajkakat szeretnétek? Akkor így válasszatok szőlőzsírt!

Az ajakbalzsamok az év egészében gyakran használt termékek, de az igazi szezonjuk a hideg hónapokban van. Ilyenkor ugyanis gyakrabban cserepesedik ki a szánk, melyet szeretnénk mihamarabb orvosolni, ezért már kenjük is rá a szőlőzsírt. Aztán jön a hidegzuhany, amikor észrevesszük, hiába kenjük be újra és újra, semmit nem javult az állapota. Ilyenkor érdemes elgondolkodni, vajon jófajta termék van-e a birtokotokban. Most átvesszük, milket kell megnéznetek az összetevők listáján!

eos ajakbalzsam ajakír szőlőzsír

Egy lánynak csúnya kiütései lettek, miután használta a népszerű ajakbalzsamot

Egy lány beperelte az egyik legismertebb ajakbalzsam gyártóját, azt állítva, hogy a termék miatt jöttek ki rajta csúnya kiütések és hólyagok. Rachel megnézte az összetevőket, és azt mondja, az egyetlen olyan anyag, amit még soha nem használt az a…

A folytatásért kattintsatok ide!

1. Illatanyagok

Lehet akár rágógumi illatú, akár dinnyés vagy mangós, mérlegeljétek, hogy vajon mitől érzitek ezeket ilyeneknek. Ugye már kitaláltátok, hogy az illatanyagok állnak a háttérben… Azok az illatanyagok, melyek sok embernél allergiás vagy egyéb reakciókat válthatnak ki. Tehát akármennyire is ínycsiklandozó az illatuk, hagyjátok a polcon az efféle termékeket.

2. E-vitamin

Az E-vitamin a természet egyik legnagyobb kincse, azonban vannak emberek, akik allergiások rá. Ha ti már korábban tapasztaltatok valami furcsát E-vitaminos termékkel kapcsolatban, akkor csak óvatosan, lehet, jobb döntés, ha kerestek egy E-vitamin-mentes ajakápolót.

arc lány szőke virágkoszorú fonat

Az egyetlen csodaszer, amire a bőrötöknek szüksége van

Testápolót, testpermetet, testvajat és még jó pár kencét kenünk magunkra azért, hogy szép legyen a bőrünk. Most azonban van egy szuper hírünk: a ragyogó bőr eléréséhez csupán egyetlenegy dologra lesz szükségetek! Az E-vitamin-olajról van szó, ami az egyik legtökéletesebb szer a bőrápolásra. Amellett, hogy semmilyen káros anyagot és hozzáadott aromákat nem tartalmaz, multifunkciós hatással bír a bőrötökre. De nézzük meg együtt, hogy mi történik a bőrötökkel, ha E-vitaminnal tápláljátok!

A teljes cikket itt találjátok!

3. Mentol és fenol

E két összetevő az ajkatokon hűsítő érzést kelt, azonban ez nem egyenlő a gyógyítással. Azért jobb, ha óvatosan bántok a mentollal és a fenollal, mert akár irritációt is okozhatnak, érzékenyebbé tehetik a szátokat.

Ajánlott cikkek