Egyéb kategória

Üzenet a múltból: így kell helyesen csókolózni

Biztosan ti is hallottátok már, hogy a csókolózásnak nincsenek szabályai, nem lehet tanítani, majd úgyis jön magától. Arról meg már nem beszélve, hogy mindenki egy kicsit másként szereti. Azonban most itt van néhány bizonyíték arra, hogy igenis van, amit el lehet rontani, és van, amire pedig érdemes odafigyelni.

vous - 2016.11.20.
Üzenet a múltból: így kell helyesen csókolózni

Amikor még fiatal koromban lapozgattam a tinimagazinokat, a kérdezz-felelek rovat egyik leggyakoribb kérdése az volt, hogy hogyan kell csókolózni. Sőt, ha most beütjük egy netes keresőbe, ez a dolog még továbbra is foglalkoztatja az embereket. Kedves érdeklődők, meg lehet nyugodni, megvan a válasz! Egyenesen az 1940-es évekből segítenek elsajátítani a helyes csókolózás szabályait.

eszter bravo szex szerelem gyengédség

„Szerelem, szex, gyengédség” – így reagáltak a VOUS-lányok a 20 évvel ezelőtti tinipanaszokra

A '80-as években született generáció még jól emlékszik a Bravo magazinra és az elképesztő „Szerelem, szex, gyengédség” rovatára. Sokunk értetlenkedve olvasta a magazin ezen hasábjait, sokunk végigkuncogta, és volt, akinek a szülei nem is engedték, hogy elolvassa ezeket a szórakoztató, bár kissé beteg szösszeneteket.

A teljes cikket itt találjátok!

Egy küföldi magazin színészek segítségével 2-2 példával illusztrálja, hogy mit szabad tenni és mit nem, amikor két száj egymáshoz tapad.

  • Bal felső kép: HELYTELEN – A túl nagy távolság és a pozíció zárkózottságról árulkodhat.
  • Jobb felső kép: HELYES – Álljatok közelebb egymáshoz, de ne szorítsátok agyon a másikat!
  • Bal alsó kép: HELYTELEN – Ezzel a terpeszkedéssel minden kecsességeteket elveszthetitek, ezért inkább ne kerüljetek hasonló helyzetbe.
  • Jobb alsó kép: HELYES – Elég csak leülnötök a fotel szélére, majd a férfi óvatosan megtart titeket.
Objektum doboz

Ajánlott cikkek