Egyéb kategória

2017 legtrendibb színei: ilyenre fessétek a szobátok falait!

Ti is lakásfelújítást terveztek? Akkor itt egy kis segítség! Mutatjuk, mely színek lesznek a legtrendibbek 2017-ben, így már most elkezdhettek azon gondolkozni, hogy milyen színűre fessétek át a szobátok falait a közeljövőben.

vous - 2016.11.21.
2017 legtrendibb színei: ilyenre fessétek a szobátok falait!

A színeknek hatalmas ereje van. Így az, hogy milyen színű a szobátok befolyásolhatja azt, hogyan érzitek magatokat. Ha úgy gondoljátok, hogy ráfér a lakás falaira egy festés, vagy ha csak meguntátok már a szobák színeit, akkor itt az idő, hogy egy kicsit változtassatok az otthonotokon és átfessétek a falakat. Ha kedvet kaptatok a felújításhoz, inspirálódjatok 2017 legtrendibb színeiből, amit a Pop Sugar listája szerint állítottam nektek össze!

Botanikus mámor

Ha egy kis frissességre és a természet közelségére vágytok az otthonotokban, akkor ez a szín tökéletes választás!

Forrás:
Valspar

Rejtélyes ibolyalila

2017-ben nagyon trendik lesznek a lila erősebb és markánsabb árnyalatai.

Forrás:
Benjamin Moore

A nyugalmat árasztó pasztellszínek

A pasztellszínek 2017-ben is nagyon divatosak lesznek, amik ráadásul rátok is jó hatással vannak: megnyugtatnak és feltöltenek titeket energiával. 

Forrás:
Olympic

A föld árnyalatai

A természetes színek nemcsak a botanikus kertek hangulatán keresztül köszönnek vissza, hanem a föld árnyalatai – a barna, a vörös és a narancssárga – is nagyon trendik lesznek. 

Forrás:
Valspar

A mézes ragyogás 

A vidám mézsárga és napsárga árnyalatok szinte bárkit képesek feldobni!

Forrás:
Dunn-Edwards

Ide kattintva pedig elolvashatjátok, miket tapasztaltam, mikor egy órácskára szobafestőnek álltam – merthogy volt ilyen is!

Ajánlott cikkek