baba anya

Új trend a babafotózásban: megérkezett a pocaktál

Minden szülő szeretne cuki fotókat a kisbabájáról, ennek pedig ma már ezer meg ezer módja van. A legújabb babatrend viszont alighanem az egyik legaranyosabb mindközül.

Ma már megannyi modern babafotózás létezik, tulajdonképpen csak a pénztárca szabhat határt az ötleteknek. Természetesen minden szülő szeretné, ha igazán szép és meghitt képek készülnének az új családtagról. Mutatunk egy remek ötletet!

A brit fotós, Jocelyn Conway babafotói rendkívül egyediek. Még a baba megszületése előtt formát vesz a kismama hasáról, majd mikor megszületett a csöppség, szépen kibélelik és beleteszik a babát az anyuka hasáról vett formába. A kismamák természetesen imádják az ötletet, hiszen így a baba visszakerül az anyuka pocakjába. Egyesek szerint ez nemcsak esztétikailag szép látvány, de a babáknak is nagyon kellemes. Beszámolók szerint a csöppségek sokkal könnyebben alszanak el a pocaktálban. 

Forrás:
Jocelyn Conway

terhesseg-baba

Cuki „előtte-utána” fotók a babavárásról, amiktől a ti szívetek is megolvad

A legnagyobb ajándék, mikor egy új élet növekedhet bennünk. Nem is csoda, ha ennek minden egyes pillanatát dokumentálni szeretnénk. Azonban vannak olyan kreatív szülők, akik olyan különleges módon örökítették meg a terhesség folyamatát, majd az újszülött kisbabájukat, hogy azt nektek is látnotok kell!

A cikk folytatása ITT jön!

Forrás:
Jocelyn Conway
Forrás:
Jocelyn Conway

Így készül a pocaktál:

Objektum doboz