Egyéb kategória

A papírdobozos csak alapnak jó – így turbózzátok fel a fagyasztott pizzát!

Pizzát készen rendelni a legegyszerűbb, de valójában elég drága mulatság, ha gyakorta tesszük. Abban az esetben, ha gyors megoldásra van szükségünk, ideálisabb a fagyasztott pizza, amit otthon könnyedén gazdagíthatunk, feljavíthatunk.

vous - 2016.11.26.
A papírdobozos csak alapnak jó – így turbózzátok fel a fagyasztott pizzát!

A pizzasütésben a tészta és a szósz elkészítése a legfontosabb, ugyanakkor a legidőigényesebb is. Méregetés, dagasztás, kelesztés, a szósz főzése… A többi már megy magától a sütőnek hála, épp ezért csábulunk el a fagyasztott pizzák szépséges, kimondottan ínycsiklandó fotóitól, amiket a csomagoláson látunk. 

Otthon aztán ugyancsak elkerekedik a szemünk, amikor kibontjuk a fagyasztott pizzát, és marhára nem annyi feltét van rajta, mint amennyit várnánk a fotó alapján.

A papírdobozba csomagolt mélyhűtött pizzát nem tudjuk a boltban csekkolni, de a fóliás olcsóbb változatok „átláthatóak”. Csak alapnak jók, és nem érdemes semmilyen izgalmas nevűt megvásárolni felárral, húsos változatban: az alap margherita és a négysajtos a nyerő!

pizza étel

Élethelyzetek, amikor tényleg a pizza a legjobb választás

Találkoztatok már olyan emberrel, aki nem szereti a pizzát? Én sem, és a reakcióm is szomorúsággal vegyes felháborodás lenne, ha ismernék ilyen személyt, ugyanis a pizza az egyik olyan univerzális étel, ami bármikor jöhet. Ennek ellenére természetesen nem eszünk állandóan pizzát, hiszen léteznek ennél egészségesebb fogások is. Most azokat a helyzeteket és szituációkat gyűjtöttük össze, amikor viszont igenis a pizza a legjobb választás! A cikk folytatása ITT jön!

Egy fagyasztott pizzától persze nem várhatjuk el, hogy olyan legyen, mintha egy olasz étteremben frissen sült volna, pláne Itáliában, meg nem is kell túlpakolni, mert akkor eláztatja a feltét az alapokat, de ne négy hajszálvékony szelet szalámi vagy 2 dkg sonka miatt fizessünk érte jóval többet.

A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
iStock

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek