Egyéb kategória

Egy ünnep, amikor pizsamában is lehettek: csinos pizsiket mutatunk karácsonyra

Nálam a karácsony az egyetlen olyan ünnep, ami nem a divatról szól, illetve arról, hogy ki kell találnom, hogy mit veszek fel. Szűk családi körben szoktunk ünnepelni, így a csini szerkóm általában a pizsama. Mutatok pár csinos darabot!

vous - 2016.11.27.
Egy ünnep, amikor pizsamában is lehettek: csinos pizsiket mutatunk karácsonyra

Nálunk a szenteste igazán meghitt, azonban sosem öltözünk ki, mert csupán a szüleim és én vagyunk jelen karácsonykor. A már oly sokszor emlegett rokonság nagyon messze, vidéken él, így maradunk hármasban az ünnepeken is, amit egyáltalán nem bánok. Ilyenkor ugyanis nem kell kicicomázni magamat, sokszor pizsiben tombolom végig a szentestét. 

leggings

10 karácsonyi leggings, amitől azonnal ünnepi hangulatba kerültök

Kényelmes, csinos és nagyon karácsonyi – talán ezekkel a szavakkal tudnám leginkább jellemezni azokat a leggingseket, amikért a karácsonyimádó lányok megőrülnek az ünnepi időszakban. A téli mintás cicanacik ugyanis most nagyon divatosak, ráadásul mindenkit emlékeztetnek arra, hogy nyakunkon a karácsony!

A karis leggingseket ITT tudjátok megnézni!

Fiatal lány lévén azonban baromira nem mindegy, milyen az a pizsama. Én azt hiszem, stílusosan maradok a hagyományos, kockás fazonnál, de számotokra mutatok pár ötletet, miben várjátok a Jézuskát.

Találjátok meg a stílusotokhoz leginkább illőt!

Vegyétek szexire! 

Forrás:
wildfox.com

Ebben ti lehettek az angyalkák 

Forrás:
zara.com

Bújásokhoz 

Forrás:
dorothyperkins.com

A hagyományos 

Forrás:
hm.com

Trendi lányoknak

Forrás:
victoriassecret.com

Ti miben karácsonyoztok?

Ajánlott cikkek