hajfestés ősz haj

Ez a nő a legjobb választ adta az őszülő hajára érkező gyűlölködő kommentekre

Amint megjelennek az első ősz hajszálak, sokan egyből futnak a fodrászhoz, hogy eltüntessék a nyomokat, pedig ez egy természetes folyamat. Ám ha egy népszerű blogod is van, nem úszhatod meg sértő kommentek nélkül ezt a változást.

A The Stay at Home Chef blog írója, Rachel Farnsworth egy 31 éves anyuka. Nemcsak a Facebookon, de a YouTube-csatornáján is nagyon népszerű. De mindez azzal jár, hogy a kedves kommentek között gyűlölködéseket is talál. Az internet népének semmi sem tetszik. Az ilyen megjegyzéseket általában figyelmen kívül hagyja, vagy ha nagyon profánok, törli őket. Ám a közelmúltban az egyik hozzászólás nagyon mély sebet ejtett rajta és úgy érezte, reagálnia kell rá. 

Úgy nézel ki ősz hajjal, mint egy öreg banya.

Rachel Farnsworth
Rachel Farnsworth
Forrás:
https://www.facebook.com/TheStayAtHomeChef/

Rachel videóban válaszolt a kommentelőnek. Egy teljesen fekete háttér előtt szembenézett a kamerával és megindokolta, miért érezte azt, hogy ezt a megjegyzést nem hagyhatja szó nélkül. 

Ha elolvastad az oldalam leírását, akkor rájössz, hogy egy ritka autoimmun betegségem van, amely azt jelenti, hogy valószínűleg sosem fogok 70 éves koromig élni. Minden jel, ami az öregedésre utal, annak a  jele, hogy még élek .

Rachel nem hagyta itt abba: elmondta, hogy sok embernek nem adatik meg az, hogy megöregedjen és valószínűleg ő sem fog. Számára ez azt jelenti, hogy nincs ideje arra, hogy kritizálja magát vagy másokat. Sokkal jobban érdekli, hogy milyen az élete most.

De az üzenete nemcsak az, hogy harcol a saját testével, hanem hogy az embereknek jobban kéne figyelniük arra, miként bánnak egymással. Ezt a videót már több mint 4 millióan látták és amellett, hogy emberek ezrei kedvelik, elkezdték megosztani a bloggerrel saját személyes történeteiket is arról, hogyan bántják őket a neten.

Objektum doboz

Rachel szerint sokkal több olyan emberre van szükség a világon, akiknek van bátorsága felvállalni, milyenek valójában. Legyetek ti is ilyenek!