Egyéb kategória

Unjátok, hogy koszorú lóg az ajtótokon? Tegyetek ki mást!

Biztosan vagytok páran, akik úgy vannak idén az ajtódísszel, mint én: nem akarnak koszorút látni semmilyen formában az ajtó elején. Nincs is ezzel baj, hiszen a koszorún túl is van élet, számtalan módon jelezhetitek az ajtótokon, hogy igen, nálatok már javában dúl a karácsonyi hangulat.

vous - 2016.12.03.
Unjátok, hogy koszorú lóg az ajtótokon? Tegyetek ki mást!

Valami csillogó, ami fényes

Szokatlan, ám rendkívül kreatív ötlet, ha fogtok néhány rezes, ezüstös edényt – persze amolyan míveset –, és abból alkottok egy csokrot. Rendezzétek el szépen, majd akasszátok az ajótokra, biztosra vehetitek, hogy ha tönkremegy a csengőtök, akkor is tud ricsajt csapni a bejutni vágyó rokon vagy barát. 

Objektum doboz

Koncentráljatok az ajtó körüli területekre!

Ne tegyetek az ajtóra semmit, ám környékét nyugodtan telezsúfolhatjátok bármivel, ami karácsonyi: lógassatok gömböket, halmozzatok fel lámpásokat, szarvasokat, de akár a kint lévő bokraitokat is karácsonyiasíthatjátok! 

Objektum doboz

Szerezzetek be egy ünnepi kopogtatót!

Elvégre mi más, ha nem ez repít benneteket majd az Északi-sarkra a Mikulás-tanyára? 

Objektum doboz

Az ajtókeretet díszítsétek!

Hagyjátok figyelmen kívül az ajtó közepét, helyette ne sajnáljátok a díszt az ajtó keretére! Gömb, futó, fények, jöhet bármi, ilyenkor a giccs a legjobb barátotok!

Objektum doboz

És hogy az enyém milyen idén?

Nem vittem túlzásba. Néhány fenyőágat egymás mellé rendeztem, hogy fenyőfaformát adjon ki, majd gömbökkel, naranccsal, fahéjjal, gesztenyével díszítettem. Szerintem egyszerű, de nagyszerű, pillanatok alatt készen lett.

Objektum doboz

Nálatok milyen az ajtódísz? Küldjétek be nekünk! 

Ajánlott cikkek