Egyéb kategória

OMG! Stella Maxwell szexi akart lenni, de csúnyán beégett

Stella Maxwell szupermodell és egyben Palvin Barbi legjobb barátnője nagyon szexi szeretett volna lenni, de ehelyett inkább csúnyán beégett.

vous - 2016.12.07.
OMG! Stella Maxwell szexi akart lenni, de csúnyán beégett

A Love magazin idén egy különleges adventi naptárral készült. Szupermodellekkel forgatnak újra híres, szexi filmjeleneteket. Többek között láthattuk már a várandós Irina Shaykot, amint agyagozni tanul, majdnem úgy, ahogyan azt Demi Moore és Patrick Swayze teszi a Ghost című filmben. A magazin adventi naptárát egyébként itt tudjátok megnézni!

A december 6-ai adventi „ablakban” Palvin Barbi egyik legjobb barátnője, Stella Maxwell szupermodell szerepel, és A Wall Street farkasa című film legszexibb jelenetét utánozza, nagyon bénán.

Tuti, hogy nektek is beugrott az a jelenet, amikor Margot Robbie ül a gyerekszobában és felrója Leonardo DiCapriónak, hogy az nem bújik vele ágyba, majd a színésznő széttárja a lábait. Ezt a jelenetet gondolták újra Stella Maxwell-lel.

Az első észrevételem, hogy a modell nagyon sovány. (Tudom, tudom…) De nézzétek meg a combját! A második megjegyzésem, hogy a kisfilm tutira elmenne egy felnőttfilmnek, annyira közönséges lett.

Egy gagyi másolatot kaptunk.

Míg Margot brutálszexin játszadozik Leonardo DiCaprióval, addig Stella… 

Objektum doboz

…és akkor most nézzétek meg az eredeti jelenetet Margot Robbie-val!

Objektum doboz

Ugye ti is érzitek a különbséget?!

Ajánlott cikkek