Egyéb kategória

Teszteljétek, ti mennyi időt töltöttetek az életetekből sorozatnézéssel

Ha elkezdtek egy jó sorozatot, ti sem bírjátok abbahagyni addig, amíg be nem fejezitek? Így persze nem egyszer előfordult már, hogy ez az alvás rovására ment, amiért reggel mérgesek voltunk magunkra, de a soron következő este ugyanúgy elindítottunk egy részt. De abba belegondoltatok már, vajon mennyi időt vett el a sorozatnézés az életetekből? Most tesztelhetitek!

vous - 2016.12.09.
Teszteljétek, ti mennyi időt töltöttetek az életetekből sorozatnézéssel

Annyi szuper sorozatból válogathatunk, hogy nem csoda, ha néha napokra bezárkózunk a szobánkba, hogy egyszerre ledaráljunk egy teljes évadot. Mindegy, hogy este lefekvés előtt, vagy hétvégén nézitek őket, ha azt a sok-sok 40 perces epizódot összeadjátok, rájöhettek, hogy bizony nem kevés időt töltöttetek el a képernyő előtt. Persze ezt nem bánjuk annyira, hiszen akad olyan sorozat, ami megér néhány órát, nem?

Függők vagyunk mind, és még csak nem is tagadjuk – avagy a sorozatok addiktív hatásai Mojzes Nóra

Függők vagyunk mind, és még csak nem is tagadjuk – avagy a sorozatok addiktív hatásai

A sorozatok napjainkban aranykorukat élik. Gyakorlatilag nincs a környezetemben olyan ember, aki ne nézne legalább egyet a Netflixen, online, tévében, vagy ne torrentezne le egy-egy epizódot. De mi olyan vonzó a sorozatokban, hogy képtelenek vagyunk nekik ellenállni, és újabb és újabb dózisra vágyunk belőlük? Megpróbáltuk megtalálni rá a választ.

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Most IDE kattintva ti is kideríthetitek, összesen mennyi időt fordítottatok az életetekből sorozatokra. Nem tudom, hogy vagytok vele, de én hajlamos vagyok végignézni ugyanazt akár többször is; a Jóbarátokat már vagy ötször végigpörgettem, de az örök kedvencemet, a Supernatural első évadait is láttam már néhányszor.

Készüljetek, mert elég magas számok is kijöhetnek a végére!

Ajánlott cikkek