Nem lehetetlen: így viseljétek a crop topot télen!

Bármennyire is akarom, nem tűnik el az életemből a crop top, még télen sem, ezért úgy döntöttem, hogy beadom a derekamat, viszont megmutatom, hogy lehet télen is esztétikusan és MELEGEN hordani ezt az amúgy nyári darabot.

Sokáig nem tudtam vele megbarátkozni, aztán nyáron, amikor egy maxiszoknyával párosítottam, rájöttem, hogy a crop topokat lehet elegánsan és ízlésesen is hordani, nem feltétlen úgy, ahogy tettük ezt a '90-es években. Annyira összebarátkoztunk, hogy azon is elgondolkoztam, hogyan lehetne téliesíteni ezt a megosztó darabot.

crop top

Búcsút inthetünk a crop topnak – a pasik lenyúlták!

El kell mondanom, hogy szerintem nekünk, lányoknak sem kellene viselni a crop topot. Ha tehetném, száműzném ebből az univerzumból. Csak fesztiválokon és a strandokon érzem indokoltnak ezt a ruhadarabot. Szóval lehet, meg kellene köszönni a pasiknak, hogy lenyúlták tőlünk a haspólót.

A cikk folytatása ITT jön!

Sokáig nem kellett kutakodnom, találtam pár szuper ötletet hogy valósítható meg a crop top viselése télen (is). Természetesen ezek a variációk nyáron is játszanak, nyilván lengébb anyagokkal. Arra viszont különösen ügyeljetek, hogy még véletlenül se legyen kint a hasatok vagy a derakatok télen.

Húzzátok rá egy ingre...

Objektum doboz

...vagy egy pulcsira!

Objektum doboz

Extramagas derekú farmerhoz

Objektum doboz

BELLA

Nagymamáink rémálma: hódít a molyrágta ruha

Megérkezett nagymamáink, anyáink rémálma, a családi ebédeken abszolút tiltólistás cucc, a „molyrágta” ruhadarab, Na n-e m-á-r!

téli bokavillantás után ismét egy bizarr és megosztó trendről számolhatok be nektek.

Molyrágta stílus hódít, ITT!

Alkalmakra, elegáns kosztümként

Objektum doboz

Magas derekú ceruzaszoknyához

Objektum doboz