Egyéb kategória

Ariana Grande meglepő választ adott bátyja coming outjára

Ariana Grande – Kylie Jenner mellett –, a Snapchat királynője bebizonyította, hogy tényleg olyan cuki, mint ahogy a klipjeiből látszik. Mert hiába van néha már majdnem plusz 18-as klipje, mellette mégis érződik a kislányos bája, amit már nem tud lemosni magáról. Most a családjában bizonyította be, mennyire jó fej.

vous - 2016.12.14.
Ariana Grande meglepő választ adott bátyja coming outjára

Lehet, nem sokan tudják, de Arianának van egy 33 éves bátyja is, Frankie J. Grande, aki tíz éve mondta el családjának, hogy meleg. Mivel Ariana ekkor még csak 13 volt, ezért félt, hogy milyen véleménnyel lesz róla vagy hogy felfogja-e egyáltalán – írja a Hello Giggles.

Objektum doboz

Nem sokat lehet róla tudni, de a Grande család nem túl konzervatív, sőt, Frankie elmondása szerint azt, hogy ő meleg, nem elfogadták, hanem meg is ünnepelték. Amikor pedig arra került a sor, hogy az aranytorkú énekessel is megossza ezt, ő csak ennyit mondott:

Oké, és mikor ismerhetem meg a barátodat?

Bátyja pedig nemhogy értékeli Ariana kedvességét és elfogadását, hanem egyenesen rajong húgáért:

Ő az én legjobb barátom és a világ legbüszkébb emberévé tesz engem. Tényleg nagyon büszke vagyok rá, mert már fiatalkorában tudta, mit akar és meg is csinálja azt. Őt nem csinálta egy sztárgyár, ez ő maga!

Objektum doboz

Hát nem cukik? 

Ajánlott cikkek