HIP HOP

Bulizzatok és fogyjatok: próbáljátok ki a hiphopkardiót

Mindig elhatározom, hogy ha nem is megyek el sportolni, de otthon tornázom... Képzelhetitek. Viszont pár napja történt valami: egy eszméletlen jó videóra bukkantam. Hallottatok már a kardió hiphopról?

Nos, pár nappal ezelőttig még én sem. Britney-imádatomból adódóan Britney-klipeket néztem a YouTube-on, és véletlenül lekattintottam egy, az énekesnő dalára készült táncos videót. Na, akkor ragadtam ott a The Fitness Marshall nevű csatornán. 

popsi-fenek-edzes

4 ok, amiért bármit csináltok, nem kerekedik a popsitok

Hiába a futás és a sok guggolás, nem látszik meg a feneketeken? Ne aggódjatok, ezzel a problémával nem vagytok egyedül. Összegyűjtöttük, mi állhat a hátterében annak, hogy nem kerekedik a popsitok!

Az okokat IDE kattintva találhatjátok.

Nem kifejezetten egy táncos videót találtam. Caleb Marshall megcsinálta a tutit. Nagyon menő dalokra olyan koerográfiát csinál, hogy egyből bulizni támad kedvetek. És itt jön a legjobb az egészben: a videóinak műfaja nem más, mint kardió hiphop. Ez azt jelenti, hogy táncoltok, közben pedig nagyon keményen égnek a kalóriák. 

Miben más ez, mint egy átlagos fitneszvideó?

Caleb koreográfiái annyira fantasztikusak, hogy egyszerűen nem bírjátok ki, hogy ne kezdjétek el ti is megtanulni, és persze az sem utolsó szempont, hogy rendkívül könnyűek is. És azok a zenék... Úgy fogjátok érezni magatokat, mintha egy klipben táncolnátok. Higgyétek el, két napja csinálom, és minimum Rihannának érzem magam. Most már semmi kifogásotok sem lehet a mozgásra.

Mutatom a kedvenceimet!

Sia – Cheap Thrills

Objektum doboz

Fifth Harmony – Worth It

Objektum doboz

Meghan Trainor – Me Too

Objektum doboz

Válogassatok kedvetekre ITT!