Egyéb kategória

Szerelmesek vallottak hihetetlen, de igaz veszekedéseikről

Valószínűleg ti is csöppentetek már egy olyan veszekedés közepébe, amit akkor nagyon komolyan gondoltatok, ám később csak nevetni tudtatok rajtuk. Nos, a következő történetek pont erről szólnak.

vous - 2016.12.14.
Szerelmesek vallottak hihetetlen, de igaz veszekedéseikről

A Broadly összegyűjtötte a legidiótább veszekedéseket vagy szakítóokokat, amiket párok vallottak meg nekik. Nyugodtan foghatjátok a fejeteket, miután elolvastátok a sztorikat, de őszintén, nézzetek magatokba, veletek sosem történt ilyen?

Az eget rengető (könyv) problémák

Sable alig három hónapot volt együtt a barátjával, akinek elég furcsa gondolatai voltak. Miután már egy ideje a srác különösen viselkedett, megkérdezte, mi a baja, amire ezt a választ kapta:

Nem szeretjük ugyanazokat a filmeket és könyveket.

Ha ez nem lett volna elég, ráadásként még a fiú azt is közölte, hogy fél attól, hogy a lány egyszer meghízik és többé nem fog vonzódni hozzá. TESSÉÉÉK?!

Objektum doboz

A töklopás

Zach épp indult haza halloweenkor, de nem készült töklámpással, ezért egyszerűbb megoldásnak gondolta azt, hogy elemel egyet a szomszéd udvarából. Miután bejuttatta a házba a pólója alatt, az asztalra helyezte. Amikor a barátnője megkérdezte, hogy ez mióta van ott, a férfi csak annyit mondott rá, hogy végig itt volt, csak nem vette észre. Persze a végén kiderült, hogy a szomszédtól csente, amit a lány nem hagyott szó nélkül. Sőt, kiborult és ordítozott vele.

Később pedig, amíg próbálták megbeszélni (a következő öt órában), jól be is rúgtak. Ma már házasok.

Objektum doboz

A megfejthetetlen üzenetek

Szerintem a párkapcsolatok legnagyobb konfliktusokozói a különböző üzenetküldő appok. Tapasztalatból mondom, hiszen én is rengetegszer kerültem így félreérthető szituációba.

Nathannal is ez történt. Egyszer sikerült annyira félreérthetően fogalmaznia, hogy a barátnője úgy megsértődött, hogy mikor találkoztak, nem is szólt hozzá. Hosszú és szörnyű kellemetlen percek teltek el, mire kiderült, hogy a lányt az SMS bántja. Amiben egyébként a srác csak azt akarta megtudakolni tőle, hogy mit kér vacsorára.

Objektum doboz

Részeg vs. józan

És álljon itt egy saját történet is, aminek a tanulsága: józanul ne vegyétek fel az ittas barátaitok hülyeségeit! 

Pár évvel ezelőtt történt, amikor a baráti társaságommal nyáron kiültünk a lakótelep közepére beszélgetni. A beszélgetésből borozás lett, a borozásból pedig hangos bölcs gondolatok megosztása és szórakozás is egyben. Én kivételesen hanyagoltam az alkoholt és csöndben, józanul figyeltem, mit akarnak mondani és tenni a barátaim. Mivel már jóval éjfél után lehetett, a házban lakók nem nézték jó szemmel, hogy valaki hangoskodik az utcán. De az egyikük ahelyett, hogy szólt volna, egy tojást dobott le a magasból. És kit talált el? Hát engem, aki szép csöndben mozizott!

Objektum doboz

Nem is lett volna annyira nagy baj, ha nem a vadiúj cipőmre loccsan a tojás, ami ráadásul olyan anyagból készült, hogy egy élet kevés lenne, hogy kimossam belőle. Pedig mennyire kényelmes volt! Hazafelé az egyik barátommal mentem együtt, aki ahelyett, hogy együttérzően kifejezte volna sajnálatát a cipőm iránt, csak olajat öntött a tűzre azzal, hogy maradjak már csöndben, majd kimosom és ne izgassam magam. Soha nem felejtem el, mennyire felbosszantott és mekkora veszekedés lett végül hajnalban abból, hogy vajon a tojást ki lehet-e mosni a cipőből. Ma ezen már csak nevetek, ám azon nem, hogy a folt tényleg nem jött ki a csukámból.

Ajánlott cikkek