GELENCSÉR TIMI

Segítsünk a magyar szépségkirálynőnek nyerni: csak pár szavazattal van lemaradva

Gelencsér Tímea, Magyország Szépe 2016 jelenleg Washingtonban küzd azért, hogy végre egy magyar lány fejére kerüljön a világ legszebb lányának járó korona. Timinek nagyon jó esélyei vannak, de nélkülünk nem győzhet.

December 18-án, vasárnap rendezik meg a Miss World 2016-os döntőjét. Mint bizonyára tudjátok, 2016 júliusában a Sarka Kata tulajdonában álló szépségversenyen Magyarország Szépe 2016-ban Gelencsér Tímea lett

Sokan már akkor mondták, ebben a lányban hasonló tűz lobog, mint Kulcsár Edinában, akit 2014-ben a világ második legszebb lányának választottak.

edina4-3

Egy szépségkirálynő vajon mindig tökéletes?

Az ország legszebb lánya, szépségkirálynő, a Miss World Hungary 2014 nyertese – bárhogy is hívjuk, Kulcsár Edina szépsége vitathatatlan. De vajon vannak-e napok, amikor egy szépségkirálynőnek sem tetszik, amit a tükörben lát? Egyáltalán mit jelent számára a szépség? És van-e takargatnivalója? Kulcsár Edinával beszélgettünk hízékonyságról, tökéletességről, plasztikázásról, önbizalomhiányról és elfogadásról.

A cikk folytatása ITT jön!

Timi jelenleg Washingtonban készül a a vasárnapi döntőre. Ha már láttatok szépségversenyt, tudjátok, hogy a döntőt egy ún. felkészítő tábor előzi meg, ahol különböző alversenyeken kell megmutatni a lányoknak: ők nemcsak szépek, de tehetségesek, kitartóak és okosak is. 

Az egyik ilyen alverseny a Miss Talent, ahol a lányok megmutatták, miben tehetségesek. Timi egy akrobatikus showtánccal készült. Minden elfogultság nélkül nagyon ügyes volt.

Objektum doboz

Timi bejutott a top 10-be, így a Miss Talent döntőseire egy mobilalkalmazáson lehet szavazni. Timi jelenleg a második helyen áll, de pusztán pár szavazattal van lemaradva. 

Fogjuk össze és segítsük Timit a győzelemhez, hiszen a Miss Talent győztese bejut a végső, top 20-ba, nem mellesleg még több esélye lesz a Miss World korona elnyerésére. Szavazni a MobStar nevű appon tudtok, nem olyan bonyolult, mint elsőre tűnik.

  1. Töltsétek le az alkalmazást!
  2. Regisztráljatok!
  3. Írjátok be a keresőbe, hogy Miss World!
  4. Keressétek az arany logót!
  5. Görgessetek le Timi videójához, és ha ott vagytok, a képernyőt húzzátok el JOBBRA!
Forrás:
vous.hu

Fontos: Többször is tudtok szavazni, egészen december 17-ig. Pár perc elteltével ismét húzzátok jobbra a képernyőt Timi videójánál. Húzzunk bele, hiszen Timi tényleg csak pár szavazattal van lemaradva. (Szerda este egyébént már az első helyen állt.) 

Timi ebben a videóban megmutatja, hogyan is tudtok szavazni rá!

Objektum doboz

Gyerünk, Timi, mi bízunk benned!