Egyéb kategória

Gyönyörű karácsonyi smink másképp – cseréljétek le az aranyat és ragyogjatok!

Már számoljuk vissza a napokat, közeleg a karácsony. Készítjük a lelkünket, díszítjük a környezetünket és persze a testünket is szép ruhákkal és sminkekkel emeljük ünnepivé. Az arany és a piros párosa mindig beválik, de talán ideje egy kis csavart vinni a történetbe. Karácsonyi smink másképp.

vous - 2016.12.16.
Gyönyörű karácsonyi smink másképp – cseréljétek le az aranyat és ragyogjatok!

Mit szólnátok, ha az aranyat idén lecserélnénk selymesen csillogó narancssárgára?

Különleges, ahogy körbeveszi a szemet, és minden szemszínhez jó. Önmagában a mozgó szemhéjra gyönyörű, és kiegészítő színként is, például a színek elsatírozásához. Gazdag árnyalatával arcunk is új fényben tündökölhet, ahogy felismerjük a bennünk lakó szeretetet… ugye milyen szép hasonlat!

Úgyis mindig az érzéseinket festjük magunkra, a smink hatásos önkifejező és önmegvalósító eszközünk.

A smink elkészítéséhez a következő termékeket használtam:

Objektum doboz

Így készítsétek el a sminket lépésről lépésre: 

Forrás:
VOUS

Forrás:
VOUS

Forrás:
VOUS

A drámaibb hatás kedvéért a piros rúzs is előkerül és a szemceruzával a vízvonalat is kiemeljük. A sötétbarna szemhéjfestékkel több mélységet adunk a tekintetnek a külső részeken és a narancs szemhéjfestékből az alsó pillasor alá is kerül. Pazar külső, ugye? 

Forrás:
VOUS

Forrás:
VOUS
benyei-betti-magyar-sminkesek

Mit tartanak hülyeségnek és mit lesnek el a magyar sminkesek az Instáról és a Pinterestről? Megkérdeztük!

Most, amikor a csapból is telefonnal felvett sminkvideók, tutorialok, trendeket bemutató minifilmek folynak, követhetetlenek az újabb sminkőrületek, csak kapkodjuk a fejünket a csillámok, kontúrozási technikák, spéci ecsetek láttán, akkor érdemes egy pillanatra megállni. Nem minden menő sminktrendtől leszünk szépségek, néha jobb inkább az igazi szakembereket megkérdezni.

Három magyar sminkes – Pádár Detti, Bényei Betti és Fogl Noémi – mesélte el, milyen trendeket lesnek el ők a közösségi oldalakról és melyeket tartják szakmai szemmel ostobaságnak vagy túlzásnak.

A cikket ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek