Egyéb kategória

Így varázsoljátok gyönyörűvé a sérült dolgaitokat!

Az összetört vagy megsérült tárgyakban kevés fantáziát látni, vagy mégis? Nem kell lemondanotok róla, tudjátok: valaminek a vége egy új dolognak a kezdete!

vous - 2016.12.17.
Így varázsoljátok gyönyörűvé a sérült dolgaitokat!

Ha én eltörök valamit, akkor először bosszankodok egy sort, majd kidobom a kukába a maradékokat. Nálatok ez hogy van? Ha ugyanígy, akkor ideje új szemszögből tekintenünk a megsérült tárgyakra, és nem megválni tőlük, hanem új köntösbe bújtatni őket!

1. Összefirkált fal

Gondolom, ti már nem firkáljátok össze a falat, de ha van kistestvéretek vagy gyereketek, akkor ez a szituáció megeshet veletek. Ilyen helyzetben vegyetek példát arról az anyukáról, aki nem lemeszelte a kipingált falrészt, hanem tovább folytatta gyermeke művét. A végeredmény szerintem magáért beszél…

Objektum doboz

2. Összetört cserép

Hű, de kellemetlen tud lenni, amikor leverjük valahonnan a cserepes virágunkat…! Az a rengeteg föld, ami széthullik olyankor, maga a pokol. Amennyiben nem tört apró darabokra az egész, engedjétek szabadjára a fantáziátokat, és alkossátok újra a virágtartót. Íme egy remek kis tipp hozzá!

Objektum doboz

3. Csempült bögre

Márciusban bebizonyítottátok, hogy nemcsak mi, hanem ti is imádjátok a bögréket. Így nem kell nagyon ragoznom, hogy milyen érzés, amikor a kedvenc darabunkat baj éri. Amennyiben pusztán a füle sérül, vagy csak egy pici darab törik ki a tetejéből, akkor hasznosítsátok újra, mondjuk virágcserépként!

Objektum doboz

4. Berepedt telefon

Az egyik legdrágább törés minden bizonnyal az, amikor a telefonunk állapota sérül meg. Ha nincs pénzetek kicseréltetni az alkotórészt, vagy nem is akarjátok, akkor elő néhány filccel, pingáljátok ki a törésvonalak mentén!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek