Egyéb kategória

Szuperszexik és műveltek: így beszélnek idegen nyelveket a sztárpasik

Csajok, most figyeljetek! Mindenki rajong egy sztárpasiért, ugye? Teljes mértékben megértem, én régebben majdnem minden héten másért voltam oda. Mit szólnátok, ha most hallhatnátok őket egy másik nyelven beszélni, ami nem az anyanyelvük? Higgyétek el, odáig lesztek!

vous - 2016.12.18.
Szuperszexik és műveltek: így beszélnek idegen nyelveket a sztárpasik

Az én szívem választottja régen James Franco volt, akiről később kiderült, hogy nem csak a lányokat szereti. Mivel én se pasival, se nővel nem szeretnék rajta osztozni, Henry Cavill vette át nálam a helyét, aki a Tudorok című sorozatban szólalt meg franciául, ráadásul nem is akármit mondott:

Objektum doboz

Hát hogy is mondjam? Én is szeretlek!!

És ha már a franciánál tartunk, maradjunk is annál. Joseph Gordon-Levitt hiába 35, nem néz ki annyinak, talán emiatt is van olyan szuperdögös kisugárzása. Ha meglátjátok/halljátok franciául beszélni a Sin City sztárját, garantált a szerelem: 

Objektum doboz

Johnny Depp francia exnejének is köszönhetően sajátította el a nyelvet, amit nagyon nem bánunk. Azt már inkább, hogy milyen dolgokat művel részegen

Objektum doboz

A legjobbat pedig a végére hagytam. Tom Hiddleston egyenesen egy GÉNIUSZ! Annyi nyelven beszél, hogy leesett az állam. Talán harminc videót megmutathatnék, de inkább legyen egy, amiben bizony 8 (!!!) nyelven is megszólal. 

Objektum doboz

Le a kalappal!

Ajánlott cikkek