szerelem szex vonzó

A tudomány kimondta: ennyi az ideális szexpartnerszám

Kinek mi a sok, kinek mi a kevés? Az ex szexuális partnereink száma tuti szóba kerül egy új kapcsolatban. A tudomány most válaszolt, mennyi az ideális partnerszám.

Van az a mondás, hogy a nők szexuális partnereinek számát meg kell szorozni hárommal, ahány partnert pedig a pasik vallanak be, azt elosztani hárommal. Nos, hogy ez mennyire igaz, azt nem tudom, az ideális szerintem, ha ez a szám magánügy marad. 

A Nottingham, Bristol és Swansea Egyetemek kutatói 188 embert kérdeztek és vizsgáltak. Megállapították, hogy az emberek jobb szeretnének egy olyan jövendőbeli partner, akinek már van tapasztalata, de mégsem egy lepedőakrobata.

szex

Durva és meglepő szexkutatások, amik TÉNYLEG igazak

Annyi, de annyi baromság kering a neten a szexszel kapcsolatban, hogy ne csodálkozzunk, ha a mai fiatalság el van tévedve. Azonban vannak tényleg meglepő, már-már hihetetlen tények, amiket szerencsére alátámasztottak tudományos kutatások, így hihető lesz a sztori. Őrületesen durva szextények jönnek, amik legalább annyira szórakoztatóak, mint meglepőek.

A cikk folytatása ITT jön!

Az is kiderült, hogy a nők teljesen elzárkóznak az olyan pasiktól, akiknek több, mint 6 szexuális partnerük volt, míg a pasik kerülik az olyan nőket, akik több, mint 11 férfival aludtak.

A több szexuális partnerrel rendelkező emberek statisztikailag kevésbé alkalmasak hosszú távú kapcsolatra.

Továbbá a pasik inkább bújnak ágyba szűz partnerrel, és az is kevésbé zavarja őket, ha a partnerük tapasztalatlan. De hogy a tárgyra térjünk, a kutatás kimondta, hogy az ideális partnerszám 2-3. 

Van is tapasztalat, meg nincs is!