Egyéb kategória

Szituációk, amikben örökké szükségünk lesz az anyukánkra

Tiniként sokat veszekedtünk az anyukánkkal, és alig vártuk, hogy végre mi magunk is felnőttek legyünk, akik saját maguk hozhatják meg a döntéseiket. Persze mai fejjel már tudjuk, hogy a kor nem számít, anyura örökké szükségünk lesz, az alábbi szituációkban meg aztán pláne!

vous - 2020.05.02.
Szituációk, amikben örökké szükségünk lesz az anyukánkra

Amikor főzőcskézni akartok

Anya főztjénél nincsen jobb, amikor pedig honvágyatok támad, nektek is megjön a kedvetek az otthoni ízekhez? Na, ilyenkor előkerül a mobiltelefon, hogy anya elmagyarázza, mi és milyen sorrendben követi egymást a receptben, de egy biztos: még ha mindent be is tartunk, sose lesz olyan finom, mint az övé!

Amikor az igazat akarjátok hallani

Bizonyos emberek inkább kegyes hazugságot mondanak a frizurátokról vagy az új terveitekről, hogy ne bántsanak meg. Ha viszont őszinte véleményre van szükségetek, akkor egyértelműen az anyukátoktól kell segítséget kérnetek! Néha az igazság kissé fájdalmas tud lenni, de az tuti, hogy ők csakis a legjobbat akarják nektek.

Objektum doboz

Amikor összetörték a szíveteket

A barátok mindig ott vannak mellettünk, még akkor is, ha már hatodszorra meséljük el a szakításunk történetét. Az anyukátok viszont mindennél jobban ismer titeket, és azt is pontosan tudja, hogyan lehet egy kicsit jobb kedvre deríteni titeket. Arról nem is beszélve, hogy otthon, a világ lebiztonságosabb helyén minden probléma eltávolodik, legalább egy kicsit.

Amikor megbetegszetek

Amikor lebetegedtek, az orvosok ajánlhatnak bármit, a legjobb gyógyszer a világon az anyukátok! Mindegy, hogy mennyi idősek vagytok most, ő úgy vigyáz rátok ilyenkor is, mint gyerekkorotokban. Behozza a reggelit, teát főz, százszor is megkérdezi, hogy érzitek magatokat, és pontosan annyira aggódik értetek, mint 10 évvel ezelőtt.

Amikor a saját gyereketekkel kapcsolatban kell tanács

Szülőnek lenni nehéz feladat, és nem létezik kézikönyv, ami elárulja, mit kell tennetek. De szerencsére van egy ennél sokkal jobb segítségetek: az anyukátok, aki első kézből tapasztalt meg mindent, amin most épp ti mentek keresztül. Az ő tanácsainál jobbat keresve sem találnátok!

Bármi rossz vagy jó dolog történik az életben, az egyetlen ember, aki mindig hallani akarja, az az anyukátok. <3

Ajánlott cikkek