Egyéb kategória

Le a telefonnal! Szuper családi programok nem csak karácsonyra

Nem csak karácsonykor, máskor sem szabad, hogy egy családi öszejövetel során mindenki a telefonját nyomkodja. Éppen ezért olyan kikapcsolódási lehetőségeket gyűjtöttünk össze, melyeket többen is végezhettek és garantáltan jól fogjátok közben érezni magatokat (internet nélkül is).

vous - 2016.12.25.
Le a telefonnal! Szuper családi programok nem csak karácsonyra

Az utóbbi időben a baráti társaságunkban már alapvetővé vált, hogy valamit játszunk együtt. Lehet, hogy ez már a korral jár, de mi nem azt kérjük egymástól, hogy egy üveg alkoholt hozzanak magukkal, hanem ezt vagy azt a társas-, illetve kártyajátékot. Épp ezért úgy gondoltam, szívesen megosztanám veletek a kedvenceimet, hátha nektek is megjön a kedvetek valamelyikhez.

1. Társasjáték

Több órára képes lekötni az embert egy jó társas, ráadásul remekül fejleszti a különböző képességeinket. Az Activityt biztosan mind ismeritek, és gondolom, a Monopolyt meg a Gazdálkodj okosan!-t sem kell bemutatnom, viszont még ajánlom ezek mellé a Hotel nevű társasjátékot. De az aktuális kedvencem a Dixit, mely igazán megdolgoztatja a fantáziát.

Objektum doboz

2. Kártyajáték

Na nehogy azt higgyétek, hogy csak a magyar meg a francia kártya létezik a világon. Remekül képes lekötni az egész családot a Solo és az Uno is.

Objektum doboz

3. Konzoljátékok

A három legismertebb cég ebben a pontban természetesen a Nintendo, a (Sony) PlayStation és az Xbox. Nekem sajátom nincsen, de volt szerencsém mindegyiket kipróbálni, és annak ellenére, hogy nem épp pénztárcabarát termékek, remek kikapcsolódási lehetőségek. Nem csak pasiknak!

Objektum doboz

3 + 1. Fényképalbum

A jolly joker mind közül garantáltan a fényképalbum, ehhez biztosan mindenki ért, nem kell elmagyarázni a játékszabályokat, és a csalás veszélye sem áll fenn. Csak igyekezzetek ne nagyon elpirulni, amikor a csecsemőkori pucér popsitokon nevet majd mindenki.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek