Hurrá! J.K. Rowling bejelentette a Harry Potter 8. részét!

Ez ám az ajándék! Mézeskalácsból készítette el Harry Potter kastélyát egy magyar lány

Egy kedves olvasónk megmutatta nekünk, milyen csodálatos Harry Potter-kastélyt készített az idén mézeskalácsból. Minket annyira elvarázsolt a műve, hogy azonnal szerettük volna megmutatni nektek is! Csak óvatosan, a nyálcsorgás és a korgó gyomor garantált!

Reméljük, emlékeztek még arra a pár nappal ezelőtti cikkünkre, mely arról szólt, hogy van egy magyar lány, aki álomszép mézeskalács kastélyt készített azért, hogy jótékonykodjon. Anna története után pedig itt a következő, szintén a mézeskalács csodák témaköréből. Képzeljétek, most is egy kastélyról lesz szó, na de nem akármilyenről. Ági egyenesen Roxfortba invitál minket, hogy megmutathassa kedvenc mágusunk, Harry Potter varázslatos világát!

harry potter varázsló

Ettől is leesett az állunk: Harry Potter-fürdőbomba, ami megmutatja, melyik házba tartoztok

A különleges, Harry Potter ihlette fürdőbombák játékosan fedik fel a titkot, vajon titeket melyik házba osztanának be Roxfortban. A lényege, hogy négy különböző szín van ráfestve a labdákra, amikor pedig beleteszitek őket a vízbe, valamelyik árnyalat beszínezi a vizet. Persze azt nem tudni előre, a négy közül melyik lesz az.

A cikk folytatásáért és a videóért kattintsatok ide!

Ágiról tudni kell, hogy imád sütni és főzni, na meg ajándékozni is. Így fordulhatott elő, hogy karácsony alkalmából meglepte az egyik ismerősét – akinek minden vágya eljutni az egyik Harry Potter-stúdióba – egy lélegzetelállító Harry Potter Worlddel.

Forrás:
Puding's kitchen stories

Forrás:
Puding's kitchen stories

Forrás:
Puding's kitchen stories

Szívesen elkészítenétek ti is? Akkor ezekre lesz szükségetek az alaptésztához:

  • 0,5 kg liszt
  • 6 dkg puha vaj
  • 2 kávés kanál szódabikarbóna
  • 2 db egész tojás
  • 15 dkg porcukor
  • 4 evőkanál olvasztott méz
  • 4 evőkanál tej
  • mézeskalács-fűszerkeverék ízlés szerint + egy kis fahéj, ha sötétebbre szeretnétek.

A recept további részleteiért keressétek fel Ági blogját, melyet ezen a linken megtaláltok!