rúzs smink

A nagy sminkvita: szájfény vagy rúzs?

Az ősz és a tél egyértelműen a sötét színek időszaka, legyen szó körmökről, szemekről vagy ajkakról. Azonban az már nem ennyire egyértelmű, hogy gél vagy normál lakk, por vagy krémes szemhéjtermék, illetve hogy szájfény vagy rúzs mellett tesszük le a voksunkat.

Én azok közé tartozom, akik csak kivételes alkalmakra tesznek egy kis színt az ajkaikra, a mindennapokban megelégszem a normál ajakbalzsammal. Pontosan ezért, úgymond külső szemlélőként észrevettem, hogy bármennyire is felkapottak például Kylie Jenner szájfényei, idén ősszel és télen a rúzsok közkedveltebbek a lányok körében. Ennek ellenére az All Women's Talk weboldal azt próbálja bebizonyítani, hogy a folyékony verzió jobb a kettő közül.

rúzs smink piros

A Rúzs, ami minden nőnek kötelező! De hogyan találjuk meg az igazi pirosat?

Kétség nem fér ahhoz, hogy a rúzsozott ajak a nőiesség védjegye. Még a nők szeme is megakad a nőkön. Itthon főleg amiatt, mert nem vagyunk hozzászokva. Leginkább azért bújunk el a piros rúzs elől, mert nem leljük a saját árnyalatunkat, valamint bátorságunkat. Ebben segítünk most nektek!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide.

 Íme az érvek a szájfény mellett:

  • Ha nem jó a kézügyességetek, ezzel biztosan nem mentek ki a „vonalból”.
  • Annyira elronthatatlan, hogy tükör nélkül is felvihető.
  • Ha kevés az időtök, ezzel gyorsan megvagytok.
  • Nem a tartósságáról híres, azonban ez még egy jó pont a számára. Már amennyiben az a cél, hogy például a párotok miatt gyorsan szeretnétek eltávolítani magatokról.
  • Ragyogóan fényes ajkakat kölcsönöz, de már matt verziók is vannak.
  • Kevésbé szárítják ki a szátokat.
Objektum doboz