Így viseljétek a tél legtrendibb sminkjét: a sötét rúzsokat

A legtutibb köröm- és szájszínek, nem csak szilveszterre!

A körmöknek és az ajkaknak ugyanolyan jelentős szerepe van egy partin, mint magának a ruhának. Épp ezért nem mindegy, melyiket milyen színűre varázsoljátok. A legfontosabb természetesen most is az összhang!

Remélem, már megtaláltátok a tökéletes szilveszteri szetteteket, de ha egyelőre nem, semmi pánik, még van egy kis időtök! A készülődésnél természetesen fontos figyelembe venni a ruha színét, de itt van pár olyan száj-köröm kombináció, mellyel garantáltan nem nyúlhattok mellé!

szilveszter karácsony ruha

3 + 1 divattipp, amit ne alkalmazzatok a szilveszteri outfitetekben

Decemberben nemcsak a karácsonyi ajándékok megtalálása okozhat komoly fejtörést, hanem a tökéletes szilveszteri ruha kiválasztása is. Most nézzük, melyek azok, amiket jobb hanyagolni az év utolsó éjszakáján!

A teljes cikket itt találjátok.

1. Fekete & arany

Szerintem a tuti szín most is a fekete, és sokan még ilyenkor sem mondanának le róla, igaz? Nem is kell, legyetek merészek, tegyetek fel egy fekete rúzst az arany körmeitekhez!

Objektum doboz

2. Ezüst & arany

Vagy... legyenek aranyak az ajkaitok, és ezüstök a körmeitek, hisz ez a két fémes szín remekül passzol egymáshoz!

Objektum doboz

3. Metál & csillámok

Ne a karácsonyfán lógó gömbök csillámjaira gondoljatok, hanem inkább a flitterek árnyalataira. Szilveszterkor vállaljatok be olyan színt vagy stílust is, amitől egyébként ódzkodtok, például a csilámporos lakkot egy kis metálos-szürkés rúzzsal.

Objektum doboz

4. Nude & burgundi

Egy jó nude rúzsra az év minden napján szükségetek lehet, így tehát még akár szilveszterkor is. Próbáljatok meg inkább rózsaszínes árnyalatot választani, hogy minél jobb legyen az összhang a burgundi körmeitekkel!

Objektum doboz

5. Piros & zöld

Tudom, tudom, ez sokatoknak már nagyon uncsi és idejétmúlt, de mégis ez a leghagyományosabb párosítás. A piros ajkakat így is, úgy is imádjuk, ehhez pedig egy smaragdzöld köröm csakis jó döntés lehet!

Objektum doboz