Egyéb kategória

Wow! A világ legdrágább pizzáján 24 karátos arany az egyik feltét

A pizza (szerintem) a világ egyik legjobb dolga. Ahogy a tésztája roppan, ahogy a bazsalikomos paradicsomszósz illatozik, ahogy a mozzarella nyúlik, mikor beleharapunk – imádom! Nem véletlenül született meg az elmélet, miszerint a pizza akkor is jó, ha rossz. Most azonban megtaláltuk a világ legdrágább pizzáját, amin az egyik feltét például a 24 karátos arany.

vous - 2017.01.03.
Wow! A világ legdrágább pizzáján 24 karátos arany az egyik feltét

Egy New York-i étteremben, az Industry Kitchenben árulják a világ legdrágább pizzáját. Az aranypizza 2000 dollárba, vagyis nagyjából 590 ezer forintba (!!!) kerül. Ha viszont csak megízlelnétek, vehettek belőle egy szeletet is, melynek ára 250 dollár, vagyis 73 ezer forint körül van. De mégis mitől ilyen drága? A feltétek között szerepel a 24 karátos aranylapocska, a Kaszpi-tengerből származó kaviár, a francia szarvasgomba és a libamáj – írja a Town & Country.

Objektum doboz

Ha esetleg megkívánnátok, arra azért figyelnetek kell, hogy jóval előbb meg kell terveznetek az étkezést, ugyanis 48 órával korábban kell leadnotok a rendelést. Az étterem séfje, Braulio Bunay egyébként azt mondta, a közeli üzleti negyed és annak tehetős látogatói adták az ihletet a nem mindennapi pizza elkészítéséhez.

Objektum doboz

IDE kattintva pedig megnézhetitek a 30 ezer forintos fánkot, ami szintén aranypelyhekkel van borítva.

Ajánlott cikkek