bubajos-boszorkak-charmed-shannen-doherty

A Bűbájos boszorkák sztárja, Shannen Doherty végre jobban van

Shannen Doherty már hosszú hónapok óta küzd a rákkal, méghozzá nagyon bátran. Az állandó megpróbáltatások után pedig végre egy kis jó hír érkezett az állapotáról.

A Bűbájos boszorkák sztárja, Shannen Doherty még nyáron borotválta le teljesen haját, miután megtudta, hogy mellrákja visszatért. Azóta még nagyobb példakép lett belőle, mint valaha, ugyanis a kezelés minden lépcsőfokát megosztotta a rajongókkal, és igyekezett másoknak is adni hatalmas lelkierejéből. A színésznő néhány hete kezdte el a sugárkezelést, és elárulta, hogy a legelső alkalomnál még sírva is fakadt, annyira megijedt. De nem adta fel.

bubajos-boszorkak-boszorkanyok

Hurrá! Több mint tíz év után folytatódik a Bűbájos boszorkák története

A Szívek szállodája után visszatér a képernyőkre egy régi sorozat, egészen pontosan a San Franciscó-i testvérek története, a Bűbájos boszorkák. 

A cikk folytatását ITT találjátok.

Legújabb Insta-posztja pedig arra utal, hogy végre jobban érzi magát. Shannen sugárkezelése befejeződött pénteken, és ezt azzal ünnepelte meg, hogy elszaladt kedvenc fodrászához, és befestette a haját. A képet elnézve a színésznő tényleg jobban néz ki, és reméljük, hogy hamarosan teljesen egészséges lesz!

Objektum doboz