Egyéb kategória

Csak ámulunk: dobozba zárt bámulatosan szép tájképeket fest egy lány

Abban egyetérthetünk, hogy a természet csodás és mindenkit másképp ihlet meg. Van, aki a divattal szeretné visszaadni az apró szépségeket és van, aki inkább festményként örökíti meg a pillanatot.

vous - 2017.01.12.
Csak ámulunk: dobozba zárt bámulatosan szép tájképeket fest egy lány

Rengeteg képet hoztam már nektek, ahol próbáltam megmutatni, mennyire szépek is a tájak. Mesebeli helyekre repítettelek el titeket, bemutattam olyan helyeket, amik akár Disney-mesék helyszínei is lehetnének, Szlovéniából hoztam pár csodálatos fotót és az ősz szépségeit is megmutattam már.

Most is azt szeretném bebizonyítani, hogy a természet igenis fantasztikus, de ez alkalommal festményeken keresztül. Pár napja az Instagramot pörgetve egy coloradói lányra lettem figyelmes. Illetve a festményeire. Bárhol jár, mindig van nála egy kis festék és egy aprócska doboz, aminek a fedelére belülről megfesti azt, amit éppen lát. Legyen az egy vízesés, tengerpart vagy éppen egy japán kert.

Egy olyan embernek, mint én, akinek a rajztudása megállt a pálcikaembereknél bámulatosak ezek a kis művek. Szerintem az egész estémet azzal töltöttem, hogy nézegettem a feltöltött képeit az elkészült darabokról és ábrándoztam, hogy bárcsak nekem is ilyen rajztehetségem lenne. Amint meglátjátok, ti is érteni fogjátok, miről beszélek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha még több képet szeretnétek látni Heiditől, akkor kövessétek be az Instagram-profilját.

Ajánlott cikkek