Trend

5 magyar menyasszonyiruha-tervező, akiket minden lánynak ismernie kell

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy igazán káprázatos menyasszonyi ruhákat csak külföldön tudnak készíteni, pedig néhány magyar tervező ruhája simán versenybe szállhatna a legnevesebb márkákkal is. Például Benes Anita – a Daalarna tervezője – vagy Sármán Nóra álomszép ruháit még a mesebeli tündérek is megirigyelnék. Most azonban olyan magyar tervezőket mutatok be, akikről talán eddig még nem hallottatok, pedig érdemes megismerni a nevüket.

vous - 2022.01.15.
5 magyar menyasszonyiruha-tervező, akiket minden lánynak ismernie kell

Emlékszem, mikor én először, még kislányként menyasszonyiruha-szalonokban jártam, akkor a legkülönlegesebb ruhák mindig Olaszországból, Franciaországból vagy Spanyolországból jöttek, a menyasszonyok szeme rögtön felcsillant, amint kimondták, hogy Milánó vagy Párizs. Ma viszont már több olyan magyar tervező is van, kinek ruhái még a külföldi különlegességeknél is népszerűbbek.

De nemcsak a legnagyobb nevekre érdemes odafigyelni, hanem a kevésbé ismert tervezőkre is, ugyanis sok tervező készít olyan meseszép menyasszonyi ruhákat, amiktől eláll a lélegzetetek.

A következő 5 nevet például érdemes megjegyeznetek.

Beke Luca – Lucidité

Luca ruháiban van valami megfoghatatlan finomság, letisztultság és elegancia, ami minden nőből kihozza a nőiességet. Ruhái látványosak, mégsem túlságosan hivalkodóak. Mintha személyre szabottan megtervezné az álmokat.

„Édesanyám nénikéje volt rám nagy hatással. Egy legendásan jól öltözött nő volt, aki mindig egyedi anyagokból, varrónővel készíttette a ruháit, rengeteg kalapja, kiegészítője, brossa volt. Ő ismertette meg velem az anyagokat, a divatot. Mindig egy élmény volt nála lenni, imádtam a bundái illatát, a kézzel készített csipkeblúzait, és azokat a történeteket, amiket megosztott velem. Olyan életet mutatott nekem, amit a nőiesség, a finomság, az utazás és a függetlenség jellemzett.

Már akkor eldöntöttem, hogy ilyen nő szeretnék lenni.

Beke Luca márkájáról itt tudhattok meg többet, a Facebookon pedig ide kattintva követhetitek.

Forrás:
Facebook/Lucidité

Bálint Sára – Balint Sara Bridalwear

Csupa csipke. Tündéri. Bohém, mégis drámai. Különleges. Talán ezekkel a szavakkal jellemezhetném leginkább Sára kollekcióit. Ha igazán különleges ruhára vágytok, amire mindenki emlékezni fog, akkor érdemes követnetek a munkásságát!

„A nagyszülőktől örökölt csipkeemlékek megjelenése az esküvői ruhán a jelen, a múlt és a jövő kapcsolatát jelképezi, majdnem olyan fontos lehet, mint egy nagy múltra visszatekintő eljegyzési gyűrű, de itt újraértelmezésről is szó van egyben.”

Itt ismerkedjetek meg Bálint Sára munkájával jobban, ide kattintva pedig kövessétek a Facebookon.

Forrás:
bridalwear.balintsara.com
puha andi férjhez megy esküvő

A legfontosabb cikkek, ha idén férjhez mentek

A VOUS-lányok közül 2016-ban fotósunk, Ancsa és szerzőnk, Andi is férjhez mentek. Andi bevállalta, hogy beenged benneteket a kulisszák mögé, és cikksorozatot ír az előkészületekről.

Az #andiesküvőrekészül sorozatunk minden részét ajánlom azoknak, akik 2017-ben mennek férjhez.

És sok boldogságot kíván a teljes szerkesztőség!

Pálfy Bíbor Varróműhely

Bíborka ruhái légiesen könnyedek, lágyak, sugárzik belőlük a báj és törékenység. Ha egy egyszerű, ám az apró, finom részletektől mégis egyedi ruhát szeretnétek, melyekben igazi erdőtündéreknek érezhetitek magatokat, akkor Bíborka ruhát imádni fogjátok!

Kövessétek a Facebookon is!

Forrás:
Facebook/Pálfy Bíbor Varróműhely

Halász Éva

Halász Éva modelljeit a kifinomult, bájos hercegnőknek ajánlanám, akik szeretik, ha minden szem rájuk szegeződik. Álomszép ruhakölteményeiben garantáltan királylánynak fogjátok magatokat érezni az esküvőtök napján!

Minden nőben ott rejtőzik a csoda, amit csillogtatni kell.

Minden ruha egy szerelem, minden ruhának lelke van, mert személyesen a viselőjének készül. Mindenki, aki velem készítteti a ruháját, a lelkem részévé válik, a közös beszélgetések, nevetgélések, de akár a sírás is, mind része az alkotásnak.”

Halász Éva honlapját itt találjátok, a Facebookon pedig ide kattintva követhetitek.

Forrás:
Facebook/HALASZEVA

Nagy Ágota Collection

Ágota ruhái egy különleges álomvilágba repítenek, ahol minden habos-babos, hercegnős és romantikus. Egyszerre hordozzák magukban az érzékiséget és az ártatlanságot. Ruhakölteményeit egyaránt jellemzi a luxus, az elegancia és a kifinomultság.

Nagy Ágota többi ruháit ide kattintva nézhetitek meg, a Facebookon pedig itt követhetitek.

Forrás:
Facebook/Nagy Ágota Collection
esküvői ruha

Esküvő-szervezési tippek menyasszonyoknak – így lehet tökéletes a nagy nap

Minden kislány álmodozik az esküvőjéről. A nagy napról, amikor minden virágba borul. Amikor úgy festünk, mint egy igazi hercegnő. Amikor életünk szerelme örök hűséget fogad nekünk az oltár előtt. De mi történik, mikor az álom végre valósággá válik? Mi vár ránk a nagy kérdés után? Vagy éppen előtte? Lássuk, hogyan érdemes megszervezni életünk legfontosabb napját!

A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek