Egyéb kategória

Filmes legjobb barátok, akik a valóságban ki nem állhatják egymást

Mindenki hallotta már azokat a sztorikat, miszerint a Szex és New York Samanthája (Kim Cattrall) egyáltalán nem kedvelte a való életben Sarah Jessica Parkert. Szintén nem titok, hogy a Gossip Girl főszereplői sem annyira jöttek ki a kamerákon túl; de azt tudtátok, hogy ezek a hírességek is csak a tévében barátok?

vous - 2017.01.14.
Filmes legjobb barátok, akik a valóságban ki nem állhatják egymást

Sophia Bush vs. Chad Michael Murray – Tuti gimi

A sorozatban Lucas és Brooke azután is nagyon közeli barátok maradtak, hogy szakítottak egymással. Na, a való életben erre már nem voltak képesek. A páros még 2005-ben jött össze, és bár egy darabig nagyon jól megvoltak, röpke 5 hónap után csúnya szakítás lett a dolog vége. A sorozatban megjátszották a barátot, de a kamerákon túl már egyáltalán nem voltak jóban egymással.

Objektum doboz

Teri Hatcher vs. mindenki a Született feleségekből

Bár abban egyetértünk, hogy a Született feleségek Susanje volt a legjobb fej a csapatból, a való életben a kapcsolatuk egyáltalán nem volt ilyen jó. A pletykák szerint a szereplők egyáltalán nem jöttek ki Teri Hatcherrel, ő ugyanis távolságtartóan viselkedett mindenkivel. Egyszer Marcia Cross (Bree) még jelenetet is rendezett, amikor a Vanity Fair fotózáson Terit akarták középre állítani; azt mondta, ha ez így lesz, ő nem hajlandó rajta lenni a fotón.

Objektum doboz

Alyssa Milano vs. Shannen Doherty – Bűbájos boszorkák

Sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor gyerekkorom kedvenc sorozatának egyik főszereplője váratlanul meghalt. Nem kis időbe telt megszokni, hogy Prue helyett Paige lett a harmadik tesó, de tekintve, hogy a sorozat még rengeteg évadot megélt (sőt, hamarosan vadiúj részekkel jelentkezik), másoknak is sikerült. Állítólag erről a szereplőcseréről az tehetett, hogy Alyssa Milano és Shannen Doherty egyáltalán nem kedvelték egymást, sok konfliktusuk volt, így végül utóbbitól megváltak a készítők.

Objektum doboz

Lea Michele vs. Naya Rivera – Glee

A két színésznő már a sorozatban is hol barátok, hol ellenségek voltak, és ez annyira nem is áll messze a valóságtól sem. A hírek szerint Nayának egy idő után elege lett abból, hogy Lea dívaként viselkedik, és ezt szóvá is tette neki – amiből persze hatalmas veszekedés lett. Valószínűleg ez tehet arról, hogy Naya a Glee évadzárójában sem szerepelt, noha rengeteg rajongója volt addigra már.

Objektum doboz

Ryan Gosling vs. Rachel McAdams – Szerelmünk lapjai

Valójában ők nem barátok voltak a filmben, hanem szerelmesek, de fontos megemlíteni őket a listán. Ryan és Rachel ugyanis a forgatásokon nagyon nem jöttek ki egymással, sokat vitatkoztak, és ki nem állhatták egymást. Hihetetlen, mi? Főleg azért, mert három évvel később már annyira jóban lettek, hogy még jártak is egy ideig.

Objektum doboz

Channing Tatum vs. Alex Pettyfer – Magic Mike

A filmben a sztriptíztáncos fiúk nagyon jó barátok, de a valóságban? Hát, ott már kevésbé. Legalábbis Channing és Alex esetében ez a helyzet, és ehhez több dolog is hozzájárult. Alex elismerte, hogy Channing egyáltalán nem kedvelte őt, részben azért, mert a forgatás ideje alatt lakást bérelt a színész ismerősétől, majd fizetés nélkül lelépett. Bár Alex ezt azzal magyarázta, hogy egy rokona meghalt, és megfeledkezett a fizetésről, Channing egy e-mailben eléggé leteremtette őt. Vajon ezért nem is szerepelt a második részben?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek