Intim

„Jobb a szex magammal, mint a férjemmel” – de ez baj?

Létezik olyan, hogy egy nő inkább a maszturbálást választja, miközben teljesen odáig van a párjáért? Úgy tűnik, igen, és ezzel az égvilágon semmi baj sincsen, ha mindkét fél megérti és elfogadja, hogy nem a másik teljesítményével van baj. Persze, ez sem egy könnyű menet, hogy eddig eljusson egy pár, agyban és tettekben is, de lehetséges. Íme, egy példa az életből.

vous - 2017.01.14.
„Jobb a szex magammal, mint a férjemmel” – de ez baj?

A Cosmopolitan szerzője, Bryanne például húsz év házasság után mondhatja el magáról azt, hogy teljesen felszabadultan tudja élvezni a szexet a férjével, úgy, hogy az mindkettőjüknek jó. Az út hosszú volt, sok ismerkedés kellett hozzá önmagukkal, eltávolodás és egymásra találás.

„Szeretem a szexet, de ha választhatnék az önkényeztetés és a férjemmel való szex között, akkor az előbbit választanám. Persze, míg végre felismertem, hogy mi a jó nekem az ágyban, ahhoz idő kellett. Tizenhat éves voltam, amikor megismertem a férjemet, két évvel később vett feleségül. Nem volt rossz a szex, de nem volt elég ahhoz, hogy elélvezzek. Nem akartam megbántani a férjem, így mindig dicsértem őt, nem akartam, hogy sérüljön a büszkesége, azonban míg kiment a fürdőszobába, titokban maszturbáltam.

A lebukás egy év múlva jött

Egyszer a férjem előbb végzett a fürdőben a szokásosnál, és rajtakapott. Próbáltam menteni a helyzetet, arra fogtam, hogy még mindig fel vagyok izgulva. Elfogadta, karácsonyra meglepett egy vibrátorral, és hagyta, hogy azzal fejezzem be az együttlétet. Ám öt év után ez az egyhangúság a kapcsolatunk rovására ment, és különváltak az útjaink. Az sem tett jót, hogy a két gyerek mellett nem volt már kedvünk egymással foglalkozni, én hülye pedig végső elkeseredésemben a vallás után nyúltam: nem használtam többé vibrátort, és vártam, hogy jöjjön az orgazmus anélkül, a férjemmel.

Nem meglepő, hogy nem jött. Helyette elváltunk.

Külön költöztem a gyerekekkel és új életet kezdtem, többet nyúltam magamhoz, mint valaha. Búcsút mondtam a vallásnak, rengeteg orgazmusom volt, ezek voltak a legerőteljesebb élményeim a szex kapcsán. Regisztráltam a társkeresőre, sok kalandban volt részem, ezekből pedig megtanultam, hogy imádom az orális szexet. A férjemet sosem érdekelte az orális szex, én pedig féltem attól, hogy esetleg azt gondolja, rossz az íze vagy a szaga. Ezeket az alkalmi kapcsolataim alapján leküzdöttem, és végre nem volt igényem a maszturbálásra.

Végre azt éreztem, hogy jóllaktam, és szívesen adtam át magam az aktuális páromnak. Hihetetlenül felszabadító érzés volt.

Forrás:
depositphotos

Közben jó barátok lettünk a volt férjemmel, elmélyült a kapcsolatunk és nyitottabb lett a kommunikáció közöttünk, újra közeledni kezdtünk egymás felé. Ám mint korábban, ugyanúgy kielégületlen maradtam az együttléteink során. Féltem ezt megemlíteni a férjemnek, beletörődtem, hogy nekem ez jár. Ám egy nap a férjem előállt azzal a vallomással, hogy volt egy rövid viszonya, mielőtt összeházasodtunk. Az elvárással szemben nem borultam ki. Sírtam, rosszulesett.

De arra gondoltam, hogy nem haragudhatok rá, hiszen én is végig hazudtam neki.

Őszintén elmondtam neki, hogy nem szerettem a szexuális életünket. Arra számítottam, hogy eltol magától, dühös lesz, de ehelyett átölelt, és megígérte, hogy változtatni fog. Olyanok lettünk, mint a tizenévesek: újra felfedeztük egymást, elmondtam neki, mit szeretek, mi esik jól, ő pedig gyorsan tanult. Sokat javult a szexuális életünk, de nem mondtam le az önkielégítésről sem, annyi különbséggel, hogy most már nem kell titkolóznom.”

Ajánlott cikkek