Egyéb kategória

Valóságshow-ban tér vissza a Pretty Little Liars színésznője, Shay Mitchell

Még le sem vetítették a Pretty Little Liars legutolsó részét, de máris sajnáljátok, hogy a szereplőknek búcsút kell intenetek? Szerencsére a színésznők nem tűnnek el végleg; most például a sorozat Emilyje készíti saját valóságshow-ját.

vous - 2017.01.16.
Valóságshow-ban tér vissza a Pretty Little Liars színésznője, Shay Mitchell

Igen, sajnos a Pretty Little Liars hamarosan végleg befejeződik, Troian Bellisario és Ashley Benson pedig ezt azzal ünnepelte meg, hogy rózsaszín frizurára váltottak. Még nem igazán tudni, a színésznőket hol láthatjuk viszont, de az tuti, hogy Shay Mitchell, a PLL Emilyje nemsokára visszatér a képernyőre!

pretty-little-liars-pll-csinos-kis-hazugok1

Itt a Pretty Little Liars legújabb előzetese, de hol van Toby?!

Már csak néhány hónap, és a csinos kis hazugok visszatérnek, hogy végre kiderítsék, ki az a titokzatos AD. A forgatást már befejezték, és most végre itt az első előzetes is, ami rengeteg kérdést vet fel.

Az előzetest ITT tudjátok megnézni.

A sorozatsztár ugyanis egy saját realityműsort kapott, amiben kamerák követik őt mindenhova. Így a rajongók bepillanthatnak Shay hétköznapjaiba, legújabb horrorfilmjének színfalai mögé, és megtudhatják, mivel szereti tölteni a szabadidejét. A nyolcrészes valóságshow valószínűleg még a PLL évadzárója előtt megjelenik, és ha csak fele olyan vicces lesz, mint Shay Snapchat-profilja, biztosan nem unatkoztok majd!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek