gossip-girl-pletykafeszek-blair-serena

12 vicces-titkos dolog, amit csak a legjobb barátnők tudnak egymásról

A legjobb barátnőtök az a személy, aki ugyan nem rokonotok, mégis olyan számotokra, mint egy testvér. Mindent elmeséltek neki, tudjátok egymás legapróbb kis titkait, és az összes pasis sztorit is kívülről fújjátok. Az alábbi szituk minden BFF-nek ismerősek lesznek!

1. Gondolkodás nélkül meg tudnátok mondani, kik azok a srácok, akiket a barátnőtök titokban mindennap lecsekkol a Facebookon.

2. A legjobb barátnő előtt nem titok, hogy milyen a viszonyotok a távolabbi rokonokkal, mint ahogy az sem, éppen milyen hihetetlenül béna apróságon vesztetek össze a tesóitokkal.

Objektum doboz

3. Tudjátok, van az a hihetetlenül ciki sztoritok, ami néha eszetekbe jut alvás előtt, és bár már ezer éve történt, legszívesebben elásnátok magatokat miatta. Na, ezt mindenki előtt eltitkoljátok, kivéve a BFF-eteket.

4. Ő az a személy, aki pontosan tudja, hogyan éreztétek magatokat egy-egy szakítás után (még akkor is, ha tényleg elviselhetetlenek voltatok), és azt is, utána hogyan viselkedtetek a legelső felejtőbuliban.

Objektum doboz

5. Előttük nem titok, hogy valójában mennyit készültetek, gondolkodtatok, és szerkesztettétek azt a hárommondatos üzenetet, amivel ráírtok a kiszemeltetekre. Még szép, hogy nem titok, hiszen ő segített részben kitalálni!

6. Ha vendég jön hozzátok, előtte mindenképpen kitakarítotok. Ha a legjobb barátnőtök jön át, nem izgatjátok magatokat. Elvégre ő pontosan tudja, igazából mennyire rendetlenek tudtok lenni. Akárcsak ő.

Objektum doboz

7. Kimondatlan szabály, hogy ha valamelyikőtök feltölt Instára vagy Facebookra egy képet, azt lájkolni kell. Még akkor is, ha az nem életetek fotója lett.

8. Mindenkinek van olyan ismerőse, akivel igyekszik kedves lenni, mert muszáj, de a szíve mélyén ki nem állhatja őt. A BFF-etek mindig tudja, kikről van szó.

Objektum doboz

9. Az ő lakásukban 100%-ig otthon érzitek magatokat. Nem ültök feszélyezve a kanapén, és nem kell megkérdeznetek, merre tartja a poharakat vagy a papírzsepit. Egyszerűen csak tudjátok.

10. Még egy párkapcsolatban is necces téma lehet, amikor valakinek nagyvécéznie kell. Egy barátság viszont ettől is olyan különleges: a BFF-ek ugyanis még azt is tudják egymásról, ha egyiküknek mennie kell. Főleg, ha ez a legcikibb pillanatban történik meg.

Objektum doboz

11. Ha egy pasinak küldtök fotót, akkor 10-15 percig is képesek vagytok szelfizni, hogy az tökéletes legyen. A legjobb barátnőtöknek mehet az összes béna, grimaszolós fotó. Sőt, ez szinte kötelező!

12. Tudjátok egymásról, melyik testrészeteket utáljátok a legjobban, és azt is, kinek mennyi narancsbőre van. Mégis egymás önbizalmát építitek fel azzal, hogy folyton dicséritek a másik külsejét!

Objektum doboz