Egyéb kategória

Hihetetlen történetek arról, miért rúgták ki ezeket az embereket a munkahelyükről

Mindennap bemenni a munkahelyre, dolgozni átlag napi 8 órát, és leküzdeni az ezzel járó stresszt; oké, nem kis feladat, az tény. De hogy az alábbi alkalmazottak mit gondoltak, amikor bejátszották ezeket a dolgokat, elképzelni sem tudom! Most a Redditen meséltek el vezetők néhány hihetetlen történetet, aminek kirúgás lett a vége.

vous - 2017.01.19.
Hihetetlen történetek arról, miért rúgták ki ezeket az embereket a munkahelyükről

1. Gyenge kifogás

„Az új srác, aki kábé 20 éves lehetett, beteget jelentett, mondván, hogy valószínűleg stroke-ot kapott. Mivel az üzlettel szemben lakott, az ablakon keresztül néztük végig, ahogy bepakolja a barátnőjével a strandcuccokat a kocsiba, és elhajtanak a partra. Kirúgtam a következő napon.”

2. Szekrénybe zárva

„Az egyik alkalmazottunk bezárta a kollégáját a szekrénybe egyszer. A csapdába esett srác aztán bentről gyorsan kihívta a rendőrséget. Ez ám az igazi HR-es rémálom.”

3. Zavartalan kóstoló

„Az egyik felszolgálónk beleivott a vevők üdítőjébe, mert elfelejtette, melyik a Dr. Pepper és melyik a Coca-Cola… Mindezt a szemük előtt.”

Objektum doboz

4. Nagyon… laza

„A fősuli alatt én felügyeltem az alkalmazottakat egy hatalmas üzletben. Egyszer egy kollégám hallotta, ahogy az egyik alkalmazott azt meséli mindenkinek, hogy van egy füves cigi a zsebében későbbre. A főnök behívta a srácot az irodába, hogy megbeszéljék a HR-essel, mi legyen. Amikor a HR-es megkérdezte, hogy tényleg van-e nála fű, a válasza az volt: 'Nem, közben már elszívtam'.”

5. Egyszerűbb megoldás

„Egyszer kirúgtam egy alkalmazottat, mert a kamerán láttam, hogy beledobja az ezüst étkészletet és tányérokat a kukába, ahelyett hogy belepakolná őket a mosogatógépbe. Pedig az volt a munkája…, hogy mosogasson.”

6. Legalább menne máshova!

„Menedzserasszisztensként dolgoztam egy étteremben, amikor az egyik új kisegítőnk már harmadszor telefonált be két hét alatt, hogy rosszul van. Vasárnap is felhívott, hogy halálosan beteg, és ki sem bír kelni az ágyból. Aztán este 9 körül az egyik felszolgáló megkért, hogy nézzek rá a 42-es asztalra. Kifordultam a sarkon, és mit látok? A 'halálosan beteg' kisegítőnk vidáman vacsorázott két haverjával.”

Objektum doboz

7. Meggondolatlan live videó

„Két alkalmazottam felment a Facebookra, és ÉLŐ videót készítettek arról, ahogy megnyalták a hamburgerhúst, belerakták két buciba, majd kiküldték az egyik asztalhoz. Ismerősök vagyunk a Facebookon. Végignéztem az egészet élőben. Bementem, és rögtön ki is rúgtam őket.”

8. Egyedi problémamegoldás

„Nem én rúgtam ki ezt az embert, de pont én voltam műszakban menedzserként az étteremben. Ez az új felszolgáló épp egy panaszt próbált megoldani, néhány vásárlónak ugyanis gondja akadt a BLT-szendviccsel. Ahelyett, hogy segítséget kért volna tőlem, inkább felkapta a kaját, beleharapott, majd közölte velük: 'én nem érzek itt semmi problémát'.”

szerelem-kapcsolat-randi-talalkozo

Nem hiszitek el, hogyan hívták el randizni ezeket a lányokat

Mióta a Tinder hódító időszakát éli, sokan inkább neten ismerkednek, és nem csak váratlanul összetalálkoznak valahol az utcán. Mégis, akadnak olyan sztorik is, amikben a lányokat közel sem hétköznapi módon hívták el randizni. Néhány lány most a Women's Health magazinnak mesélte el, mi volt a legfurcsább hely, ahol összeismerkedtek valakivel.

A cikk folytatásáért IDE kattintsatok!

Ajánlott cikkek