Egyéb kategória

Ezek a legviccesebb dolgok, amiket állásinterjún mondtak az emberek

Egy állásinterjú előtt nagyon tudunk izgulni, nehogy valami olyat mondjunk, amivel rögtön lőttek is a nagy lehetőségnek. Van, aki viszont sokkal-sokkal lazábbra veszi a dolgot, és olyan kijelentésekkel bombázza az interjúztatót, amiktől ő szóhoz sem jut!

vous - 2017.01.24.
Ezek a legviccesebb dolgok, amiket állásinterjún mondtak az emberek

Egy állásinterjú előtt végignézzük a ruhatárunkat, lélekben készülünk a beszélgetésre, és fejben egy tucat kérdésre kitaláljuk a választ, nehogy felkészületlennek tűnjünk. Végül is érthető, hiszen egy szuper állást nem könnyű megcsípni, de akadnak olyanok, akik nem izgulják túl a dolgot. A Redditen most elmesélték néhányan, mik voltak a legmeghökkentőbb kérdések/válaszok, amiket interjúalanyok adtak.

1. Lelki támogatás

„Az egyik interjúalany elhozta magával a feleségét, és megkérdezte, beülhet-e vele. A nő teljesen felháborodott, amikor megmondtam neki, hogy a sarkon van egy kávézó, ahol megvárhatja a férjét.”

2. Mire számított?

„Az egyik lehetséges jelölt az interjú közepén megkérdezte, hogy a rekreációs kábítószerek, mint például egy kisebb csík kokain ebéd közben engedélyezett-e.”

Objektum doboz

3. Fotó hiányában

„Egyszer interjúvoltam egy srácot, akinek nem volt fotó az önéletrajzában, ezért fogalmam sem volt, hogy néz ki. Úgyhogy kimentem a szomszéd épület recepciójához, ahová a látogatóknak először kell menniük. Láttam egy férfit az üvegajtó mellett álldogálni, úgyhogy megkérdeztem, segíthetek-e neki valamiben, és kit keres. A válasza egy ’semmi közöd hozzá’ volt. Mint kiderült aztán, ő volt az a srác, akivel 3 perc múlva interjúm volt. Nem ment neki túl jól.”

4. Megragadta a lehetőséget

„Miután az interjúnak vége lett:
– Szóval, van esetleg valamilyen kérdésed?
– Ööö, igen, gondolod, hogy meghívhatlak később egy italra?”

szerelem-kapcsolat-randi-talalkozo

Nem hiszitek el, hogyan hívták el randizni ezeket a lányokat

Mióta a Tinder hódító időszakát éli, sokan inkább neten ismerkednek, és nem csak váratlanul összetalálkoznak valahol az utcán. Mégis, akadnak olyan sztorik is, amikben a lányokat közel sem hétköznapi módon hívták el randizni. Néhány lány most a Women's Health magazinnak mesélte el, mi volt a legfurcsább hely, ahol összeismerkedtek valakivel.

A vicces sztorikért IDE kattintsatok!

5. Kissé meggondolatlan…

„Egy gyakornoki pozícióra interjúztattam, és a srác önéletrajzában nagyon egyedi módon voltak megfogalmazva a képességei. Például, hogy nagyon gyorsan adaptálódik a Microsoft Excell használatához, és hasonlók. Amikor megkértem, hogy magyarázza el, mit jelent ez, elárulta, hogy igazából fizetett valakinek az önéletrajzért, és még csak el sem olvasta.”

6. Hát a pilóták miatt!

„Nem az én történetem, de egy barátom egyszer interjúvolt lányokat stewardess pozícióba. A beszélgetés végén egy nőtől megkérdezte, hogy valójában miért szeretne légiutas-kísérő lenni? A lány vett egy mély levegőt, és közölte: ’annyira imádom a pilótákat!’”

7. Egy szót sem!

„Inkább az volt a gond, hogy mit nem mondott. A jelölt ugyanis megjelent az interjún egy táblával a kezében, amin az volt, hogy 'némasági fogadalmat tettem'. A meghallgatás kábé abból állt, hogy leírta a válaszokat egy papírra, és folyton továbbadta őket nekünk.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.