Egyéb kategória

Se súlyzó, se gumikötél – a kanapé lesz az új edzőtársatok!

Sportolni nemcsak a szabadban vagy az edzőteremben lehet, otthon is több lehetőség közül választhattok. Ha már unjátok a szokásos DVD-ket, és vágytok egy kis változatosságra, akkor ez a 10 perces videó lesz mától a kedvencetek!

vous - 2017.01.28.
Se súlyzó, se gumikötél – a kanapé lesz az új edzőtársatok!

Túl messze van a konditerem, ráadásul drága is, és szégyenlős vagyok mások előtt tornázni – ugye ismerősök ezek a mondatok, csajok? Várjatok, van itt még pár: nincs időm a sportolásra, túl hideg van a futáshoz, a szobakerékpározás nagyon monoton, nincs kivel együtt edzenem… Nos, ideje lerombolni ezeket a kifogásokat!

has

Hétköznapi tevékenységek, melyek 100 kalóriát égetnek el

A testedzés és a rendszeres mozgás elengedhetetlen összetevője az egészséges életmódnak. Azonban a rohanó hétköznapokban nem biztos, hogy tudtok időt szakítani a futásra, aerobikra. Most olyan mindennapi tevékenységeket mutatunk nektek, amikkel 100 kalóriát égethettek el.

A folytatásért kattintsatok ide!

A mindennapi testmozgás nemcsak az alakotokkal tesz jót, hanem az egészségetekhez is elengedhetetlen. Sokan azonban nagyon nehezen veszik rá magukat arra, hogy felkeljenek a kényelmes kanapéjukról, és elkezdjenek valamit sportolni. Képzeljétek, ők örülhetnek igazán, a mostani gyakorlatokhoz ugyanis épp erre a fekhelyre (vagy éppen egy fotelre, esetleg székre) van szükség, na meg néhány kispárnára és tíz percre! Nézzétek csak:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek