Egyéb kategória

Hogy MENNYIT költ Johnny Depp alkoholra?! – ennyire nagylábon él a színész

Johnny Depp épphogy kijött a bíróságról, miután hivatalosan is elvált Amber Heardtől, máris újabb pert vett a nyakába. Ezúttal a menedzsmentjét perelte be, mert úgy érzi, nem jól kezelik a pénzét; ők viszont visszavágtak a színésznek.

vous - 2017.02.01.
Hogy MENNYIT költ Johnny Depp alkoholra?! – ennyire nagylábon él a színész

Az elmúlt hónapok megviselték a Karib-tenger kalózai színész életét. Válása körül egyébként is nagy volt a felhajtás, hiszen többször is felröppent a hír, hogy Ambert bántalmazta, amit a modell fotóval is tudott bizonyítani. Ennek a bírósági ügynek hivatalosan is vége, de a színész most egy újabb perbe kezdett, mert szerinte a menedzsmentje miatt rengeteg pénzt bukott, és 25 millió dolláros kártérítést követel – írja a Daily Mail.

johnny-depp-amber-heard

Johnny Depp mocskos válása: ha pénzt kér a nő, nem lehet igaz, hogy megverték?

Öt év együttélés és tizenöt hónap házasság után elvált Johnny Depp és Amber Heard. A nőről olyan fotók keringtek a neten, amelyeken zúzódások és ütések nyomai láthatók az arcán: azt állította, hogy Depp többször is elverte őt a drog hatása alatt. Heard követelte, hogy férje ossza meg vele vagyonát a válást követően, a színész azonban erről hallani sem akart. Tagadta azt is, hogy valaha is megütötte volna párját.

A cikk folytatását ITT találjátok.

A menedzsment a bírósághoz beadott iratokban viszont állítja, hogy a pénzügyi gondokról az tehet, hogy Johnny Depp havi szinten 2 millió dollárt költ el, amit egyébként jelenleg nem engedhetne meg magának. Ebbe beletartozik, hogy magángéppel utazik, 12 létesítményt tart fent művészetekre és emléktárgyak gyűjtésére, és csak borra 30.000 dollár megy el havi szinten. Szerintük az anyagi gondjairól kizárólag a színész tehet, pláne, hogy az elmúlt években 75 milliós francia álomlakást vett, és 18 millió dollárt költött egy luxusyachtra. Sőt, saját szigete van a Bahamákon.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ezt a francia lakást egyébként már árulja, pedig anno rengeteg pénzt ölt a felújításba, amikor még Vanessa Paradise-zal volt együtt. Persze a kérdés nálam is felmerült, hogy ha a színész ennyi mindent vásárolt, miért pereli a menedzsmentet? Kis utánaolvasás után aztán kiderült; a cég állítólag nem fizette be időben Johnny adóit, így a késedelmek miatt milliókat bukott, ráadásul a háta mögött 10 milliós kölcsönt adtak egy harmadik félnek.

Így már azért egy fokkal érthetőbb a történet, igaz?

Ajánlott cikkek