kék szem szemöldök

Ezeket a szempillatrükköket nektek is ismernetek kell

Ha ti műszempillák nélkül szeretnétek igéző tekintetet, akkor most jól figyeljetek. Olyan trükkök következnek ugyanis, melyek gondoskodnak a drámai hatásról.

1. Így érjetek el drámaibb hatást!

Amennyiben nem a természetesség a fő szempont nálatok, akkor kísérletezzetek egyszerre többfajta spirállal. Nehéz ugyanis megtalálni azt az igazit, amely egyszerre remekül dúsít, göndörít és hosszabbít. Ezért ha már tudjátok, hogy melyik márka melyik funkcióban jeleskedik, akkor vegyítsétek őket.

Objektum doboz

2. Használjátok függőlegesen is az ecsetet!

Amikor úgy érzitek, hogy végeztetek a normál technikával, készen vagytok a szempilláitokkal, akkor jöjjön még néhány pluszmozdulat, azonban a kefét ne vízszintesen, hanem függőlegesen tartsátok. Ez azért jó, mert könnyebben hozzáférhettek az alsó, illetve a szemzugnál lévő pilláitokhoz.

Objektum doboz

3. Így hosszabbítsátok meg az életét!

Persze a szempillaspirálnak is van szavatossági ideje, általában 2–6 havonta érdemes váltani egy újra. Ha azonban már idő előtt elkezd beszáradni a ti példányotok, akkor próbáljátok ki ezt a trükköt:

  • Egy bögre forró vízbe álltísátok bele a jól bezárt spirált, majd óvatosan vegyétek ki, itassátok le róla a folyadékot. Hagyjátok kihűlni, és nézzétek meg, működött-e a technika, azaz visszanyerte-e régi állagát.
Objektum doboz