Egyéb kategória

Feltörték David Beckham e-mailjeit, és nem hisszük el, mi derült ki róla

A hackerek senkit sem kímélnek Hollywoodban, legújabb célpontjuk pedig a Beckham család volt. A feltört e-maileket aztán kitették a netre, és ezekből meglepő infók derültek ki az exfocistáról. Most akkor kinek higgyünk?

vous - 2017.02.04.
Feltörték David Beckham e-mailjeit, és nem hisszük el, mi derült ki róla

David Beckhamről mindig csak pozitív dolgokat hallunk. Hogy kész úriember, aki segít az idegeneken, imádja a gyerekeit, és rengeteget adakozik. És akkor jönnek a hackerek, hogy ezt az imidzset néhány perc alatt lerombolják, és igazából nehéz is eldönteni, hogy most akkor kinek szavazzunk bizalmat.

Na most, a lényeg, hogy a feltört e-mailek tartalmát feltöltötték az internetre, így mindenki elolvashatta őket. Az egyik levélben például az állt, hogy David Beckham a rengeteg önkéntes munkát és adakozást arra használta fel, hogy elnyerje magának a lovagi kinevezést. A kitüntetési bizottság viszont elutasította a kérést, amire az exfocista mérges lett, szidni kezdte őket, és a pénzének egy részét követelte vissza – írja a Daily Mail.

Objektum doboz

A levelekből más dolgok is kiderültek, például hogy egy jótékonysági munka miatt Ázsiába kellett utaznia, David pedig több ezer fontos repülőjegyet kért magának, noha biztosítottak volna magángépet. Ráadásul a legtöbb üzenetben elég lenézően és udvariatlanul beszélt mindenkivel. Az UNICEF egyik szóvivője azt ígérte, utánanéznek a sztori valóságtartalmának, David Beckham képviselője pedig kijelentette: ezek a részletek ki vannak ragadva egy teljes levélből, ki tudja, milyen dátummal, így pedig teljesen más értelmet nyernek. Beckham már hosszú évek óta dolgozik önkéntesként, annyi gyereknek segített, hogy azt megszámolni sem tudjuk, és továbbra sem hagyja abba az adakozást.

Azért azt tényleg be kell ismernünk, hogy 15 év alatt már milliónyi gyereknek segített David. És ez hatalmas dolog!

Ajánlott cikkek