Egyéb kategória

Jackie Kennedy karcsúságának titka: a dúsgazdagok diétája – avagy az egyszeri étkezés

Törékeny és mindig csinos, egy igazi stíluslegenda volt Jackie Kennedy, a hajdani first lady. Kifinomultsága az ételekre is vonatkozott, még akkor is, ha karcsúsága miatt gyakran visszafogta magát, és brutális fogyókúrára váltott.

vous - 2017.02.09.
Jackie Kennedy karcsúságának titka: a dúsgazdagok diétája – avagy az egyszeri étkezés

A hírességek étkezési szokásai, különösen a szép és karcsú sztárok diétái mindig is izgatták a közvéleményt. Jacqueline Kennedy Onassis – született nevén Jacqueline Lee Bouvier – esetén azért van nagy szerencsénk, mert házvezetőnője, aki 25 éven át főzött rá és az egész elnöki családra, megírta visszaemlékezéseit, rengeteg recepttel és sztorival, kiemelve Madame Kennedy kedvenceit.

first lady jackie kennedy

A divatikon first lady – Infografikán Jackie Kennedy stílusváltásai

Jackie Kennedyt igazi stílusikonként emlegetjük még ma is. Sikkes stílusát nők milliói imádták és követték. Nem csoda, hiszen a francia haute couture-t Európából egyenesen a tengerentúlra telepítette. Egyszerű vonalvezetésű ruháit, nőies kalapjait és óriási bogárnapszemüvegét ma is megirigyelnénk. De hogyan alakult az időközben elnökfeleségből hajómágnás-feleséggé változó Jackie stílusa?

Lássuk!

Hogy milyen gyakran diétázott, és pontosan miért, azt nem tudni, de olyan okosan és korszerűen étkezett, hogy nem gyakran lehetett rá szüksége.

A diéta Jackie saját találmánya, mindenesetre brutális, bár állítólag nagyon hatékony:

egyetlen étkezést engedélyez, az sem túl bőséges,

de még így is csak nagyon kevesen engedhetik meg maguknak. Hogy miért? Mert nagyon, de nagyon drága, pedig csak 3 alapanyag kell hozzá.

 A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek