Meglepő, de nem a megcsalás a leggyakoribb válóok

„Megtaláltam a használt óvszerét” – Így jöttek rá a nők, hogy párjuk megcsalja őket

Úgy érzitek, valami nincs rendben a kapcsolatotokkal. Nem tudjátok pontosan, mi, de valami megváltozott. Kevesebbet beszélgettek, kevesebbet találkoztok, és kevesebbet mondja, hogy szeret – hiába van mellettetek, úgy érzitek, máshol jár. Vajon mi történhetett? 

Ilyenkor teszitek fel magatokban a fájdalmas kérdést: mi van, ha megcsal engem? Persze, általában a csajok nem akarnak kétségek között vergődni, ezért a legtöbbször rögtön „nyomozásba” kezdenek. Ilyenkor jön az, hogy átnézik a párjuk híváslistáját, csekkolják az sms-eket és a Facebook-üzeneteket – persze mindezt úgy, hogy közben gombóccal a torkukban abban bíznak, hogy nem találnak semmit. 

A Hello Giggles most olyan nők vallomásait gyűjtötte össze, akik sajnos megtalálták azt, amit kerestek...

Ilyen kínos módon jöttek rá a nők arra, hogy párjuk megcsalja őket:

„Megtaláltam a használt óvszerét a szemeteskuka tetején. Megpróbálta rákenni a barátjára.”

„Képeket küldött nekem arról, hogy egy másik nővel hempereg az ágyban.”

„Épp elsétáltam mellettük, mikor egy kocsi hátsó ülésén csinálták.”

„Az idióta úgy foglalt szobát egy hotelben, hogy a közös e-mail-címünket adta meg, amit mindketten használunk. Visszaadtam neki a gyűrűmet, engem senki ne nézzen hülyének! Szeressétek magatokat, hölgyeim!”

Forrás:
iStock

„Megfogtam a telefonját, hogy az éjjeliszekrényre tegyem alvás előtt, ahogy mindig is szoktam... most viszont megragadta a kezem.”

„Akkor mondta el, mikor szexeltünk, mert a reakcióm felizgatta.”

„Megnyitotta a gépemen a Facebookját, és bejelentkezve maradt. Láttam az összes üzenetet és a képeket, amiket a csajnak küldött. Csináltam róluk néhány screenshotot, és kiposztoltam őket Facebookra, a fotókon pedig mindkettőjüket megjelöltem.”

„Az öccse mondta el. A kishúga ekkor sírva fakadt a családja előtt.”

„A felesége letámadott minket, mikor vacsoráztunk.”

megcsalás

Ez a megcsalás három módja, és így hat a kapcsolatotokra

Sajnos a legtöbb ember élete során átéli a hűtlenség érzését. Vagy ő a megcsaló, vagy a másik – de általában mindkét fél nehezen éli meg. El is hoztam nektek a megcsalás három módját, és azt is megtudhatjátok, hogyan hat a kapcsolatotokra.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatjátok el.